Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.329
% 4.10
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.329
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Binance, Yeni Bir Altcoin İçin Vadeli İşlemleri Başlatıyor!

Binance

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, resmi blog sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, bugün itibarıyla 2,5 milyar dolarlık değere sahip olan Wormhole (W) adlı yeni listelenen altcoin için Tether (USDT) ile marjlı vadeli işlemleri başlatacağını açıkladı. Binance, bu yeni adımıyla altcoin yatırımcılarına daha fazla işlem olanakları sunmayı amaçlıyor.

3 Nisan’da saat 18.30’da başlayacak olan WUSDT sözleşmesi, yatırımcılara maksimum 50x kaldıraç imkanı sunacak. Ayrıca, Binance’ın paylaştığı bilgilere göre, fonlama oranları başlangıçta -%2 ile +%2 arasında değişebilecek ve her 4 saatte bir güncellenecek. Piyasa koşullarına göre, fonlama oranları, maksimum kaldıraç ve minimum işlem limiti zaman zaman değişebilir.

CoinGecko verilerine göre, W tokenı şu anda 1,3 dolar civarında işlem görüyor. Bu yeni vadeli işlemlerle birlikte, W tokenının değeri üzerindeki etkinin artması bekleniyor.

Binance’ın bu yeni adımı, kripto para piyasasında daha fazla likidite ve işlem olanakları sağlamayı hedefliyor. Yatırımcılar, bu yeni vadeli işlemlerle W tokenıyla ilgili daha fazla fırsatı değerlendirebilecekler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir