Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.751
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.751
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Dünyaca Ünlü Marka, Bu Metaverse Coin’i Seçti: Yatırım Yaptı

Vogue Business’a göre Gucci, metaverse deneyiminin bir parçası olarak The Sandbox’ta sanal arazi satın aldı. The Sandbox, metaverse coin projesi SAND ile de tanınıyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Gucci, Ethereum tabanlı The Sandbox’ta arazi satın aldı

Çarşamba günü, tasarımcı giyim markası, merkezi olmayan Blockchain oyunu The Sandbox’ta açıklanmayan miktarda sanal arazi satın aldığını duyurdu. Gucci, Gucci temalı NFT’ler ve vintage çantalar gibi öğelerin listelendiği “Gucci Vault” platformundan esinlenerek The Sandbox’ta çeşitli deneyimler yaratacak.

Bu hamle, moda markasının sanal moda deneyimleri yaratmasına izin verecek. Bununla birlikte, bu deneyimin tam olarak neleri kapsadığına dair ayrıntılar henüz halka açık değil ve moda markasının dijital arazi haklarını elde etmek için ne kadar yatırım yaptığı da bilinmiyor. Moda odaklı bir metaverse alanının yanı sıra Gucci, The Sandbox oyuncularının metaverse’te ürün satın almaları ve bunları giymeleri için moda öğeleri de yayınlayacak.

Gucci, NFT sunan ilk büyük moda markalarından biriydi

The Sandbox’ın COO’su ve kurucu ortağı Sebastien Borget yaptığı açıklamada, “Yeni nesil oyuncular için sanal moda, gerçek hayattaki moda kadar önemli” dedi. Gucci, moda markalarının kriptoya dönüşmesinin ön saflarında yer aldı. Mayıs 2021’de Christie’s aracılığıyla açık artırmada bir NFT sunan ilk lüks marka oldu. Gucci’nin Roblox’taki deneyimi, bir kullanıcı bir Gucci çantasına 4.000 dolardan fazla harcadıktan sonra da dikkat çekti. Bu miktar, çantanın gerçek hayattaki değerinden yaklaşık 1.000 dolar daha fazlaydı.

Metaverse coin SAND fiyatında son durum

Bu sırada The Sandbox’ın SAND tokenı, çoğu zaman diliminde yeşil renkte işlem görüyor gibi duruyor. Yazım sırasında 4.64 dolardan el değiştiren kripto para birimi, son 24 saatte yüzde 0.6 yükselse de geçtiğimiz bir hafta boyunca yüzde 25, iki hafta boyunca ise yüzde 50’ye yakın yükseliş kaydetti. 4.7 milyar dolarlık piyasa değeri kaydeden coin, yıllık bazda yüzde 3.000’e kadar yükseliş yaşadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir