Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$62.759
% 2.60
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 62.759
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Dünyaca Ünlü Analist, Odaklandığı 5 Altcoin’in İsmini Verdi!

25 yıllık bir Wall Street gazisi, kripto piyasasında satın alma stratejisinin nasıl olması gerektiğini açıklıyor ve kendisinin de izlediği 5 altcoin projesini paylaşıyor. Ünlü analistin paylaşımlarını.

“Düşen bıçakları yakalamak iyi bir strateji değildir”

The Strategic Funds’ın eş genel müdürü Marc LoPresti verdiği bir röportajda, “Genellikle dipleri aramanız gerekir, ancak düşen bıçakları yakalamak genellikle iyi bir strateji değildir” diyor. Marc LoPresti, kesin dip alım fırsatlarını zamanlamaya çalışmak yerine, yıl boyunca geçerliliği açısından kalıcı olacağını bildiğimiz daha fazla makro temayı uygulamaya çalıştıklarını belirtiyor.

Küresel kripto piyasa değeri, dolandırıcıların durumdan yararlanmaya başlamasından ve Rusya’nın yaptırımlardan kaçınmak için kripto kullanmasına ilişkin endişeler arasında 1.8 trilyon dolara geriledi. Kısa vadeli ters rüzgarlara rağmen, Marc LoPresti uzun vadede Bitcoin ve Ethereum’da yükselişini sürdürüyor. Ünlü analist, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Yıl sonuna kadar hem Bitcoin hem de Ethereum fiyatlarında oldukça önemli bir artış olacağını düşünüyoruz. Muhtemelen Ethereum, piyasa hakimiyeti açısından Bitcoin’e karşı zemin kazanmaya devam edecek.

Analistin izlediği altcoin projeleri

Piyasadaki dalgalanmaların ortasında, Bitcoin ve Ethereum çoğunlukla risk varlıkları, özellikle teknoloji hisseleri doğrultusunda işlem gördü. Bitcoin ve S&P 500’ün 60 günlük korelasyon katsayısı 0,6’ya ulaştı. 1.0 seviyesi, Bloomberg’e göre varlıkların birbirlerinin hareketlerini yansıttığı anlamına geliyor. Bu arada, altcoin’ler, Bitcoin düşüşlerinin her birinde daha fazla düştü. Marc LoPresti’nin görüşüne göre, kripto piyasasının geri kalanı gelişmeye devam ettikçe, Bitcoin, altcoin’lerden ayrışacak. Analist, görüşünü şu şekilde izah ediyor:

Ayrışma henüz erken aşamada. Kripto varlıklarının ayrışmasındaki ilerleme nedeniyle, piyasa bazı altcoin’lerin kullanım durumlarına ve çıktılarına daha fazla değer atfetmeye başlıyor.

Marc LoPresti, özellikle merkezi olmayan finansın (DeFi), Non Fungible Token’lerin (NFT) ve metaverse’ün büyümesine katkı sağlamada kilit rol oynayan protokolleri izliyor. Bu kapsamda analistin listesindeki altcoin projelerini Ethereum (ETH), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Avalanche (AVAX) ve Cardano (ADA) oluşturuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir