Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.635
% 4.37
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.635
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

38 Yaşındaki Bitcoin ve Altcoin Zengini, Son Çöküşü Yorumladı!

Elisa Spiess, on yıl önce yatırım yaptıktan sonra bir Bitcoin serveti kazandı. İşte bu yüzden şimdi para kazanmak için ideal zaman olduğunu düşünüyor. Genç girişimcinin paylaşımlarını, Coinmühendisi.com okuyucuları için hazırladık.

“Bir Bitcoin misyoneri değilim”

Elisa Spiess, 2012’de Berlin’deki oda arkadaşı onu kripto para birimiyle tanıştırdığında Bitcoin (BTC)’ye yatırım yapmaya başladı. Spiess, o sırada kriptoda çok fazla kadın olmadığını fark etti ve kendi parasını Bitcoin’e yatırmak için bir inanç sıçraması yaptı.

Küresel kripto piyasası, bir dizi yıkıcı çöküşün ardından Kasım ayından bu yana 1 trilyon dolardan fazla değer kaybetti. Bitcoin’in bu yıl Ocak ayında altı ayın en düşük seviyesine geriledi, diğer kriptolar ise Rusya’nın Ukrayna’yı işgali nedeniyle oldukça zor zamanlar yaşıyor.

Elisa Spiess ne kadar para kazandığını açıklamıyor, ancak ‘finansal kısıtlaması olmadığını’ belirtiyor. 2019’un ortalarında kadınları kriptolara nasıl yatırım yapacakları konusunda eğitmek için kendi şirketini açtı. “Kendimi hoş olmayan bir çağrışım olan bir kripto misyoneri olarak tanımlamam” diyen Elisa Spiess, şu açıklamayı yapıyor:

Benim için kripto bir oyun değiştiriciydi ve öyle olmaya da devam ediyor ve bu yüzden amacım kadınların bu sektöre başlamasına yardımcı olmak.

“Kripto çökmeleri bir fırsattır”

Elisa Spiess, kripto paraların son zamanlardaki çöküşünün olağandışı bir şey olmadığını söylüyor. Genç girişimci, şimdi satın almak için iyi bir zaman olduğunu düşünüyor ve şunları ifade ediyor:

Mevcut kripto çöküşleri bir fırsat olarak görülmeli ve mümkünse bundan yararlanılmalı. Bilgisiz giren birçok yatırımcı şimdi panikliyor, portföylerini her gün kontrol ediyor ve sonunda korkudan satıyor.

Ancak inatçı trader, kurumsal yatırımcıların artık piyasaya girdiğini ve ‘belirli miktarda’ istikrar sağladıklarının görüldüğünü belirtiyor. “Bunlar kumar değil uzun vadeli yatırım yapıyor” diyen Elisa Spiess, kriptoların şu anda nereye gittiğini bildiğini söyleyen herkesin kendisine göre ‘güvenilmez’ olduğunu vurguluyor.

Tavsiyesi, anlamlı bir kullanıma sahip kripto paralara ve token’lere yatırım yapmak. Anlamadığınız dijital varlıklara yatırım yapmanın ‘sadece kumar’ olduğunu belirten Elisa Spiess, “Bunun için kumarhaneye de gidebilirsin,” diyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir