Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.653
% 0.81
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.653
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Dragonfly, MetaStable Capital’i Satın Aldı

Girişim sermayesi şirketi Dragonfly, en eski kripto yatırım fonlarından biri olan ve hedge fund hizmeti sunan MetaStable Capital‘i açıklanmayan bir tutar karşılığında satın aldı.

Bloomberg’e göre, 2014 yılında başlatılan MetaStable’ın 31 Temmuz itibariyle yönetimi altındaki varlıkların toplam ederi 400 milyon doların üzerindeydi.

Dragonfly MetaStable Capital’i Bünyesine Kattı

Dragonfly Yönetici Ortağı Haseeb Qureshi, Bloomberg’e ayı piyasasının birçok fonun kripto pazarından çıkmasına neden olduğunu söyledi. Buna rağmen Dragonfly’ın kripto piyasasında daha da derinlere inmeye ve hizmetlerine devam etme konusunda kararlı olduğunu da ekledi.

Bloomberg’in raporuna göre Dragonfly isminden “Capital” kelimesini çıkardı ve yeni bir logoya geçti. Şirketin görünümünü ve yönünü değiştiren bu yenilikler satın alım anlaşmasının bir parçası. 2018 yılında kurulan Dragonfly Capital’in yatırım portföyü, diğer yatırım yöneticisi platformların yanı sıra akıllı sözleşmeler platformu Avalanche, Layer-1 block chain platformu Near Protocol, DAI token yaratıcısı MakerDAO ve zkSync yaratıcısı Matter Labs‘ı barındırıyordu. Geçtiğimiz nisan ayında Dragonfly, üçüncü kripto fonu için çıktığı yatırım turunda toplam 650 milyon dolar topladı .

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir