Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$61.241
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.241
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Doodles, Stoodio Platformunu Base Ağına Taşıyor

Doodles, Stoodio Platformunu Base Ağına Taşıyor

NFT odaklı eğlence şirketi Doodles, önemli bir stratejik adım atarak Stoodio avatar özelleştirme platformunu Ethereum katman-2 ölçeklendirme ağı Base‘e taşıyacağını duyurdu. Bu hamle, şirketin Flow blok zincirinden ayrılması anlamına geliyor.

Temmuz Ayında Büyük Geçiş

Temmuz ortasında gerçekleşecek olan bu geçişle birlikte, Doodles, Base’in Ethereum ana ağına kıyasla daha hızlı ve daha ucuz işlemler sunan yapısından faydalanmayı amaçlıyor. Coinbase tarafından geliştirilen Base, Ethereum ölçeklendirme ağları arasında giderek popülerlik kazanıyor.

Orijinal Doodles koleksiyonu Ethereum üzerinde kalmaya devam ederken, Stoodio platformu ve çeşitli NFT giyilebilir ürünler ile karakter özelleştirmeleri Flow’dan Base’e taşınacak.

Geleceğe Yönelik Vizyon

Doodles CEO’su Julian Holguin, Flow’dan ayrılma kararının NBA Top Shot gibi uygulamaların arkasındaki ağla ilgili sorunlardan kaynaklanmadığını, daha çok projenin geleceğe yönelik vizyonuyla ilgili olduğunu belirtti. Holguin, “Doodles, bu stratejik ortaklık aracılığıyla yaygın kripto benimsenmesine öncülük etme konusundaki kararlılığını bir kez daha teyit ediyor” dedi. “Coinbase ve Base ile işbirliği yapmak bizi köklerimize geri götürüyor ve kriptoyu daha erişilebilir ve ilgi çekici hale getirme misyonumuzu destekliyor.”

Ücretsiz Base NFT Minti

Geçişin bir parçası olarak, Doodles Zora aracılığıyla benzersiz bir ücretsiz Base NFT minti sunacak. Bu etkinlik, geçişin tamamlanmasının ardından Stoodio’daki özel içeriğin kilidini açacak. Şirket, ücretsiz mint ile ilgili ayrıntıların yakında duyurulacağını açıkladı.

Gelecek Vizyonu

Doodles İş Geliştirme ve Strateji Başkanı Austin Hurwitz, “Bir sonraki kripto benimseme dalgasının yalnızca kullanımı kolay değil, aynı zamanda eğlenceli ve değerli ürünler tarafından yönlendirileceğine inanıyoruz” dedi. “Coinbase ve Base ile güçlerimizi birleştirerek bu vizyonu gerçekleştirme yolunda büyük bir adım atıyoruz.”

Yeni Animasyon Filmi: Dullsville and the Doodleverse

Bu stratejik değişim, Doodles‘ın yakında gösterime girecek olan kısa animasyon filmi “Dullsville and the Doodleverse” ile de uyumlu. Eylül ayında gösterime girecek olan filmin yönetmenliğini Doodles’ın kurucusu Scott Martin üstlenirken, müziklerini de Doodles’ın marka şefi Pharrell Williams yapıyor. Müzisyenler Lil Wayne ve Coi Leray de filme müzikleriyle katkıda bulunacak ve karakterleri seslendirecek.

CEO Julian Holguin, “Yeni bir çark var ve bu doğrudan tüketiciye yönelik bir çark ve topluluk ile fikri mülkiyet yaratıcısını birbirine çok daha fazla yaklaştırıyor” dedi. “Web3 ve kripto, bizim ve topluluğumuz için daha zengin bir ekosistem yaratmak üzere aracıların çoğunu devre dışı bırakmamızı sağlıyor.”

Dikkatinizi Çekebilir: zkSync Token, Airdrop Alanların Yarısının Satışıyla %34.5 Değer Kaybetti

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir