Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.500
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.500
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Dogecoin’de Dikkat çeken 280 Milyon Dolarlık Transfer

Dogecoin

En Büyük Dogecoin Sahibi DOGE’da 280 Milyon Dolar Transfer Etti

Dogecoin fiyatı şu anda oldukça zayıf bir hafta geçiriyor. Son yedi gün içinde DOGE fiyatı yaklaşık %15 oranında düştü. Satışlar dün Twitter’da yapılan bir oylamada Elon Musk’ın Twitter CEO’luğundan istifa edeceğinin açıklanmasının ardından yeniden alevlendi.

En büyük DOGE sahibi olan adres (DPDLBAe3RGQ2GiPxDzhgjcmpZCZD8cSBgZ) bugün (DDuXGMFNGpGjaAqyDunSMvceMBruc1wwKF) adresine 3,841 milyar DOGE (yaklaşık 280 milyon dolara eşdeğer) transfer etti. Bu adresin en büyük beşinci DOGE sahibi olması dikkatlerden kaçmadı.

Bahsedilen Dogecoin adresinin oluşturulmasından bu yana bir günde gerçekleşen en büyük transfer olması da dikkat çeken diğer bir detay .

BitInfoCharts verilerine göre, en büyük adres tüm DOGE’nin dörtte birinden fazlasına sahip (%25,24). Beşinci en büyük adres ise hala tüm DOGE’nin %2,8’ine sahip. Crypto Twitter’ın işlemi fark etmesinin ardından, Elon Musk’ın bu işlemin arkasındaki kişi olabileceğine dair söylentiler hemen yeniden ortaya çıktı.

Dogecoin

Bir kullanıcı, milyarderin Tesla’nın marj çağrılarına teminat sağlamak için nakit ödeme yapmaya hazırlandığını iddia etse bile ,şu anda en büyük DOGE adresinin Elon Musk’a ait olduğuna dair bir kanıt bulunmadığı da bir gerçek.

Bütün bu iddialar ve gelişmelerin ardından “Lookonchain” en büyük Dogecoin adresinin kökeni hakkında bir araştırma yaptı. Analiz, en büyük balinanın 19 Temmuz ve 21 Temmuz tarihleri arasında tokenı büyük miktarlarda satın aldığını ve o dönemde 6,4 milyar dolar değerinde toplam 41 milyar DOGE’ye ulaştığını ortaya çıkardı.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir