Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.221
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.221
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Dogecoin Milyoneri Ne Yapıyor? DOGE Mu Satıyor?

“Dogecoin milyoneri” olarak da bilinen Glauber Contessoto, popüler ancak değişken olan Dogecoin kripto para birimine oldukça büyük bir bahis yaptı. Peki, şimdi neler yapıyor? İşte detaylar…

Dogecoin milyonerinin arka planı: Neler olmuştu?

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Los Angeles sakininin tüm kişisel tasarruflarını Dogecoin’e yatırmıştı. 2021 yılının Nisan ayında, Dogecoin değeri tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,72 dolara ulaştığında Contessoto, ilk 180.000  dolarlık dogecoin portföyünün yaklaşık 2 milyon dolar ulaştığını iddia etti. Bununla birlikte, “Dogecoin milyoneri” takma adı kısa ömürlü oldu, çünkü DOGE ertesi ay önemli ölçüde düştü ve Contessoto’nun portföyü bir noktada tek bir günde 160.000 doların üzerinde kayıp yaşadı.

Dogecoin yatırımının toplam değeri, aylar sonra takip eden kripto çöküşü sırasında kesinlikle bir darbe alırken, Contessoto, Dogecoin düşmeye devam etse bile, coin’i elinde tutmaktan pişman olmadığını, değerinin artacağına inandığını iddia etti.  Contessoto, bugün tam olarak bilinen DOGE milyoneri olarak başlamadı. Aslında, aslında “gerçekten fakir büyüdüğünü” iddia etti. Ancak Contessoto, Reddit’te Dogecoin’i ilk öğrendiğinde tüm bunlar değişti.

DOGE milyoneri bugün ne durumda?

DOGE fiyatının bugün önceki tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın olmamasına rağmen, “Dogecoin milyoneri” hala kripto para birimini satmayı reddediyor. Hatta Contessoto, CNBC’ye, DOGE portföyünü tasarruf hesabı olarak gördüğünü ve düştüğünde hala daha fazla coin biriktirmeye devam ettiğini söyledi. Bir tweet’te Contessoto, bir an için de olsa milyoner olmasının birinci yıl dönümünü kutladı ve “daha yeni başladığı” konusunda ısrar etti.

Ayrıca Contessoto, geçtiğimiz günlerde “Diamond Hand” adlı kendi sakal kremi koleksiyonunu sattığı bir YouTube videosunu paylaştı. Aynı videoda, 550.000 doların üzerinde değere sahip yaklaşık 3,9 milyon birim DOGE tuttuğunu da açıkladı. Nakit para kazandığında yapmayı planladığı şeye gelince, annesinin bir daha asla çalışmak zorunda kalmamasını sağlamak için kendi plak şirketini kurmayı umduğunu paylaştı. Milyoner, 10 milyon dolarlık hedefine ulaştığında portföyünden sadece yüzde 10’unu almayı ve geri kalanı büyütmeye devam etmeyi hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir