Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.964
% 6.83
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.964
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Dogecoin Geliştiricisi Büyük Haberi Duyurdu: Tarihi An!

Popüler meme coin’i Dogecoin (DOGE) yeni projelerler gündemde kalmayı başarıyor. Son gelen haberlere göre Dogecoin başka bir büyük proje başlatacak. DOGE geliştiricisi Michi Lumin, konuya ilişkin olarak Twitter’dan paylaşım yaptı.

Libdogecoin yakında geliyor…

Popüler meme coin’i Dogecoin, kripto piyasasındaki derin kayıplara rağmen projelerine devam ediyor. Dogecoin geliştiricisi Michi Lumin tarafından paylaşıldığına göre, Libdogecoin’in, yakında V0.1’de başlaması mümkün. Bu kapsamda Libdogecoin, DOGE projeleri oluşturmak için yapı taşını ifade ediyor.

Son aylarda Dogecoin ekibi, Libdogecoin’in ilk aşaması aracılığıyla RadioDoge, Gigawallet ve gelecekteki birçok proje için temel oluşturmaya odaklandı. coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere Nisan ayında, RadioDOGE aracılığıyla internet olmadan ilk kez DOGE gönderme işlemi gerçekleştirildi. Bu gelişme meme kripto para birimi için tarihi bir andı.

RadioDoge, normal internet altyapısının erişimi dışında yaşayan bireyler için imkanlar sunuyor. Proje, Dogecoin’e ucuz, geniş ölçekli erişim sağlamak için küresel Starlink uydu ağıyla birlikte düşük maliyetli radyo teknolojisini (HF/LoRaWAN) kullanmayı hedefliyor. Bu, Dogecoin’in internet kullanmadan işlem yapabilmesine imkan sağlayacak.

Ayrıca GigaWallet, saklama gerektirmeyen bir cüzdanı Dogecoin ağına entegre ediyor. Bu şekilde internet tabanlı trade ve bahşiş için halka açık bir drop-in çözümü sunmayı amaçlıyor.

Bilindiğine göre dünyada 1,7 milyar insanın bankasız. Projeler de bu gerçeği dikkate alıyor. Gigawallet ve RadioDoge projeleri, Dogecoin ekosistemini, hızlı taban benimsemesi için hazır bir duruma getirmeyi amaçlıyor. Dogecoin Vakfı’nın misyonu, Dogecoin’in küresel olarak mal ve hizmet alışverişi için fiili araç haline geldiğini görmek.

Dogecoin fiyat performansı

Lider kripto Bitcoin başta olmak üzere kripto piyasasının düşüşü Pazartesi günü yoğunlaştı. Bu çöküşte kripto varlıklarının çoğu yeni yıllık düşük seviyeler belirledi. Dogecoin hafifçe toparlanmadan önce 0,049 dolara düştü. Basın zmanında, DOGE son 24 saatte %0,80 düşüşle 0.05521 dolardan el değiştiriyordu. Mevcut durumda meme coin’i kripto liginde piyasa değeri bakımından 10. sırada yer alıyor. DOGE, yaklaşık 1 yıl önce 0.7376 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bununla birlikte şu anda zirvesinden %92,51 uzakta duruyor.

Bu arada Dogecoin’in kurucu ortağı, ‘Shibetoshi Nakamoto’ olarak da bilinen Billy Markus, ayı piyasaları hakkında konuştu. Markus, düşüş satın almak isteyen kripto para yatırımcılarına ipuçları verdi. Bu bağlamda Dogecoin’in kurucu ortağı şu açıklamayı yaptı:

Ayı piyasasında yatırım yapmak için en iyi şey nedir? Ayı piyasası, boğa piyasası, cevap hep aynı. Kendin. Pazarlanabilir beceriler öğrenin.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir