Kriptolar:
30234
Bitcoin:
$66.817
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.42 T
% 2.44
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.817
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.42 T

Dogecoin Boğası: SHIB Yüzde 3.200 Yapacak!

En büyük Dogecoin (DOGE) boğası bile Dogecoin’in taklidi olarak piyasaya çıkan, ancak orijinali kadar popüler olan Shiba Inu’nun (SHIB) mevcut fiyatından %3.200 daha yukarı tırmanabileceğini söylüyor.

Dogecoin boğasından müthiş SHIB tahmini!

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere bir Dogecoin boğası olan David Gokhshtein, Shabi Inu’nun mevcut fiyatından potansiyel olarak 0,001 doları bulabileceğini söylüyor. Bu, SHIB’nin mevcut değerinden %3.200’lük bir pompa anlamına geliyor ve Gokshtein’in bunun mümkün olduğuna inanıyor.

Analist Çarşamba günü bir tweet’te, SHIB’nin 1 dolara ulaşıp ulaşmayacağından şüphe ettiğini, ancak 0,001 dolara ulaşacağından emin olduğunu yazdı:

SHIB’nin 1 doları vuracağına inanmıyorum, ancak 0,001 dolara dokunduğunu görebiliyorum. Bu benim kişisel görüşüm. Ondan alacağım.

Neden kendinden bu kadar emin?

Bu meme coin destekçisinin neden SHIB’nin 0,001 dolara ulaşacağını bu kadar olumlu olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Çünkü o aynı zamanda meme kripto’ların yeni yatırımcılar için kriptoya açılan “geçit” olduğuna inanıyor. Bunun nedeni, meme coin’lerin genellikle ilk yıllarında hızlı yukarı yönlü fiyat hareketleri yaşaması. Bu da fazla parası olmayan yeni yatırımcılar için karlı olduğunu kanıtlıyor.

Örnek verecek olursak bahsettiğimiz Shiba Inu, sadece 2021 yılında değerine yüzde 100 milyon ekledi. Sonuç olarak, ihmal edilebilir miktarda para yatıran birkaç kişi milyoner yapıldı. Dogecoin ayrıca, bu sınıfta kripto satın almaya devam etmesi muhtemel birçok yeni yatırımcıyı güçlendiren olağanüstü fiyat patlamaları yaşadı. Bu yüzden Gokshtein, Shiba Inu’nun yükselme yolunda olduğundan emin. Bugün erken saatlerde başka bir tweet’te şunları yazdı:

Bitcoin konusunda çok iyimserim, ama her şeye açık fikirliyim. SHIB gibi projeler, Bitcoin’in kısmi satın alınabileceğini bilmeyen insanları alanımıza tanıtacak. Bu iyi bir şey. Fena değil. İyi. Hoşçakal.

SHIB nasıl gidiyor?

Shiba Inu, Nisan düzeltmesi oyalandığı için yakın zamanda diğer en iyi kripto para birimlerinin yanında düşüş yaşadı. Piyasa toparlanma belirtileri gösterirken aynı zamanda yeşile döndü. İyileşmeden önce fiyat, Robinhood’da listelenmesinin ardından 12 Nisan’da 0,00002977 dolara yükseldi. Yazının yazıldığı sıralarda fiyat 0,00002562 dolara kadar düştü, ancak Gokshtein’in tahmini gerçekleşirse, yakında yükselişe geçebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir