Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.903
% 4.39
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.903
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

DOGE ve Bu Altcoin’e Dikkat: Hafta Sonu Volatilite Olabilir!

Kripto analisti Filip L, Ripple’ın, yeni bir dip basacağını söylüyor. Bir diğer kripto analisti Tony M’ye göre, boğalar 0,08 dolar seviyesindeki desteği kaybettiği için DOGE ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Filip L ve Tony M’nin analizlerini okuyucularımız için hazırladık.

“Gelişmeler, XRP fiyatını bir taş gibi düşmeye ayarladı”

Coinmuhendisi.com ’dan takip etiğininiz üzere doların gücü piyasaları alt üst etti ve her risk varlığının aşağı yönlü kaymasına neden oldu.  Bu nedenle Ripple (XRP) fiyatı, bu hafta sonunda yeni bir dip basacak şekilde ayarlandı. Bu ters rüzgarların ön saflarında kripto para birimleriyle, faiz ve satın alma gücü azalacak. Ayrıca ayıların öldürmeye başlaması için yer açacak. Buna ek olarak, muhtemelen 2022 için yeni düşükleri tetikleyerek süreçte Mayıs ve Haziran aylarında elde edilen küçük kazançları silecek. Bu bağlamda boğalar duvarda bir sinek gibi ezilecek. Sonunda fiyat bir taş gibi %18 düşecek ve 0,30 dolara düşmeden önce 0,37 dolar civarında bekleyecek.

Lagarde, hedefi kaçırdı ve mümkün olan en az sayıda faiz artırımı yaparak piyasaları hayal kırıklığına uğrattı. Ripple, cansız ECB toplantısının yol açtığı bir olaylar zincirinin arkasında toplanıyor. Küresel olarak diğer merkez bankaları, enflasyonu soğutmak için  kitlesel olarak faiz oranlarını artırıyor. Sebep olunan önemli sistemik risk, büyük bir dolar gücü selini ateşledi. Bu risk, piyasaları sardı ve yatırımcıların kripto para birimlerinden kaçmasına neden oldu. Bununla birlikte, doların gücü henüz tüm kriptolara tam olarak yansımadı. Ayrıca XRP fiyatı hala gecikmeli bir düzeltme için bekliyor.

“Ripple için yukarı yönlü bir kırılma hala mümkün”

XRP fiyatı, ilk olarak Mayıs ve Haziran ayının çoğu için temel düşük olan 0,37 dolara düşecek. Bu seviyenin biraz destek tutmasını, ancak yine de kırılmasını bekleyin. Aşağıdaki bir penetrasyon, 0,30 dolar ile aşağı yönde oldukça tıknaz bir alan açıyor. Yüzdelere çevrildiğinde, bu, XRP fiyatının şu anda işlem gördüğü yerden 0,37 ile 0,30 dolar arasında %17 veya %25 kayıp anlamına geliyor.

XPR fiyatı şu anda 0,37 ile 0,42 dolar arasında işlem görüyor. Bu nedenle alternatif olarak, bu hafta yukarı yönlü bir kırılma hala mümkün. Buna ek olarak birkaç kripto para mevcut dolar değerinden bir sapma gösterdi. Bunun, Ripple fiyatı gibi kripto para birimlerini oldukça olumlu etkilemesi olası. Ayrıca, hisse senetleri düşerken bile olası bir senaryo olarak bir rallinin başlaması mümkün. Yukarı yönlü hedef, aylık pivotun hemen üzerinde 0,48 dolar olarak duruyor.

“DOGE fiyatının daha da diplere kayması ihtimal dahilinde”

Ayılar, Mayıs ayı boyunca altcoin’in etrafında dolanan üçgen bir yapıyı ihlal etti. Bu nedenle DOGE fiyatı, daha fazla düşüş hızında. Artık yapı bozulduğuna göre, ayılar düşüşten kâr elde etmek için muhtemelen short pozisyonlarına daha fazla sermaye enjekte etmeye başlayacaklar. Yapıyı kıran aşağı yönlü mum, serbest düşüş tarzında hareket ediyor. Buna ek olarak, bu da ayı eğilimi gösteren traderlar için daha fazla güven sağlıyor.

DOGE fiyatı şu anda 0,075 dolardan işlem görüyor. 0,072 dolar olan bir sonraki hedefe ulaşmadan önce, mevcut seviyelerde kısa bir duraklama olası. Nihayetinde ayılar, altcoin etrafındaki kaleyi serbest bırakmayacaklar. Bunu da 12 Mayıs’ın en düşük seviyesi olan 0,068 dolardaki likidite çekilene kadar sürdürecekler. Çünkü, düşüş kontrolünün bir başka ince göstergesi olan Göreceli Güç Endeksi 40 seviyesinde reddedildi.

Ayı eğiliminin geçersiz kılınması, 0,085 doların üzerinde bir kırılmayla mümkün. Boğalar bu seviyeyi kırarsa, mevcut DOGE fiyatından %60’lık bir artış mümkün. Ve bu şekilde DOGE’nin, 0,12 dolara doğru bir rahatlama rallisine başlama imkanı doğar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir