Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.084
% 1.13
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.084
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Balinalar Bu Altcoin’in Peşinde: Şirket ise O 7’sini Ekliyor!

Balina izleme platformu WhaleStats, Ripple (XRP)’nin BSC balinaları arasında popüler hale geldiğini paylaştı. Ayrıca lüks moda devi Farfetch Ltd, Lunu platformuyla bir ortaklık kurdu. Bu kapsamda Farfetch, Bitcoin ve bazı altcoin projelerini ödeme olarak kabul edecek.

XRP, BSC balinalarının en çok aradığı altcoin oldu

On-chain veri izleyicisi WhaleStats, yakın zamanda bir tweette, XRP-BSC tokeninin BSC balinaları arasında popüler hale geldiğini paylaştı. Ayrıca, altcoin projesi en çok satın alınan bir numaralı dijital varlığa dönüştü. Bu arada Whale Alert, borsalar ve anonim cüzdanlar arasında kaydırılan yaklaşık 313 milyon XRP tokeni tespit etti.

Ayrıca WhaleStats ekibi, son 24 saat içinde BNB Blockchain üzerinde wrapped XRP tokeninin satın alınan dijital para birimlerinin ilk 10 listesinde girdiğini tespit etti.

Dahası, XRP-BSC bu listede ilk sırada yer alıyor. Binance borsasının yerel tokeni BNB burada üçüncü sırada, ETH ise dördüncü sırada yer alıyor. XRP ayrıca, işlem hacmine göre ilk 10 kripto para listesinde AVAX ve MATIC’den sonra üçüncü sıraya yerleşti.

Şu anda, en büyük 100 BSC balinası 18.797.500 dolar değerinde XRP tutuyor. Bu, oluşan portföylerinin %1,53’ünü oluşturuyor.

313 milyon XRP hareket halinde

Büyük kripto işlemlerini izleyen başka bir kripto platformu olan Whale Alert de XRR için bazı tespitler yaptı. Whale Alert, son 24 saat içinde bir milyar XRP’nin yaklaşık üçte birinin anonim cüzdanlar ve üst düzey kripto borsaları arasında aktarıldığını tespit etti.

XRP odaklı bir izleme hizmeti olan Bithump tarafından sağlanan verilere göre, toplam altı işlem 313,5 milyon XRP taşıdı. Buna ek olarak yukarıda belirtilen anonim cüzdanlar kripto borsalarına ait. Bahsedilen bu borsalar ise Bitso, Bittrex ve FTX. Buradaki en büyük miktar, Meksika merkezli Bitso’nun cüzdanları arasında kaydırılan 74.800.000 XRP idi. Diğer işlemler 40 milyon ile 60 milyon arasında değişiyor.

Farfetch, yakında BTC ve bazı altcoin projelerini kabul edecek

Farfetch Ltd, Lunu platformuyla bir ortaklık kurdu. Lüks mode devi, bu ortaklık sayesinde önümüzdeki birkaç ay içinde bunları müşterilerine tanıtmayı planlıyor. Şirket, bunun için Avrupa’da kripto para birimi ödemelerinin entegrasyonuna devam ediyor.

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Farfetch Marketplace, yedi dijital para birimini kabul etmeye başlamayı planlıyor. Bu kripto paralar arasında piyasa değerine göre en büyük üç kripto para olan Bitcoin, Ethereum ve Binance Coin (BNB) de var.

Önümüzdeki birkaç ay içinde Farfetch, bu ödemeleri özel müşterileri için etkinleştirecek. Ayrıca şirket, bu yılın ilerleyen dönemlerinde hizmeti ABD, İngiltere ve Avrupa’daki müşterilerine sunacak. Şirket daha sonra, kripto ödemeleri için daha fazla konum ekleneceğini vaat ediyor.

Lüks moda devi, dijital para birimlerinin mağazalarda kabulü, Lunu ile yapılan işbirliği sayesinde gerçekleştirecek. Lunu, kripto ödemeleriyle ilgilenen ve onlar için bir satış noktası sağlayan Alman start-up şirketi. Müşteriler, ödeme yapmak için sadece bir QR kodunu tarayacak.

Deneme olarak kripto paraları ilk olarak, birkaç önemli AB ülkesinin (Paris, Londra, Milano) başkentlerindeki Farfetch’in üst düzey mağazaları kabul edecek. Ayrıca şirket, sahibi olduğu perakende zinciri Browns’u da bu ödeme sistemine dahil etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir