Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.651
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.651
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Doge Coin’de Düşen Takoz Kırılabilecek Mi?

Doge fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

DogeCoin, başlangıçta 2013 yılında bir şaka olarak oluşturulan ve popüler bir meme olarak kabul edilen bir kripto para birimidir. İlk olarak bir internet şakası olarak başlayan bu dijital para birimi, ünlü “Doge” meme’inden esinlenmiştir ve bu nedenle kendine özgü bir topluluk ve popülerlik kazanmıştır.

DogeCoin, teknolojik yenilikler veya benzersiz bir kullanım durumu ile öne çıkan bir proje olmamakla birlikte, topluluk etkileşimi ve popüler kültürün bir parçası olarak benimsenmesiyle dikkat çekmiştir. DogeCoin, düşük bir değere sahip olmasına rağmen topluluk desteği ve sosyal medyadaki etkisiyle zaman zaman fiyatında belirgin dalgalanmalara neden olabiliyor.

Meme coin olarak adlandırılan kripto para birimleri genellikle kullanım durumu veya teknolojik yenilik açısından diğer projelerle karşılaştırıldığında daha az ciddiye alınır. Ancak, özellikle sosyal medya platformları ve topluluk etkileşimi gibi faktörler, bu tür coinlerin fiyatlarını etkileyebilir.

Doge Coin’de Fake Kırılım ?

Doge Coin'de Düşen Takoz Kırılabilecek Mi ?

14 Aralık 2021‘den itibaren devam eden düşüş trendiyle, DogeCoin 693 günden beri bu trendin üzerine çıkamadı. Ardından 7 Kasım’da başlayan trend, bir düşen takoz formasyonuna işaret ediyor. Bu formasyon, 371 gün boyunca takozun alt ve üst bantlarından önemli destek ve direnç seviyeleri sunuyor.

Son günlerde yaşanan yükseliş, takozun üst bandını kırdı, ancak sert bir yükseliş gerçekleşmedi. Bugün itibariyle, sert bir yükseliş potansiyeli düşünülmüştü. Ancak, Bitcoin’in 38.000 dolar seviyelerindeki sert satış baskısı, Doge’da da baskı oluşturarak takozun içine geri dönmesine neden oldu.

Eğer Doge, düşen takozu yukarı yönlü kırarsa ve 0.08 dolar direncinin üzerinde destek bulabilirse, hedef 0.135 dolar seviyesi olabilir. Kripto piyasasının olumlu bir ivme kazanması durumunda, DogeCoin’de yaklaşık %100’e varan bir yükseliş potansiyeli ortaya çıkabilir.

Ancak, Doge, düşen takozun üst bandını kıramaz ve 0.075 dolar direncini geçemezse, ilk etapta 0.070 dolar desteğine geri çekilebilir. Bu süreçte kripto piyasasını etkileyecek olumsuz haberlerin yayılması durumunda, Doge’daki düşüş takozun alt bandına kadar devam edebilir. Ve bu düşüşün ardından 0.0550 dolar seviyesinde yeni bir dip oluşumu gözlenebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir