Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.845
% 3.07
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.845
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Do Kwon, Polisleri Buluşmaya Çağırıyor

Terra kurucusu Do Kwon, sosyal medya hesabı üzerinden ilginç bir çağrıda bulundu.

Do Kwon, uzun bir süredir kripto sektörünün gündeminde yer alıyor. Yer almaması da elbette kaçınılmaz bir durum. Terra çöküşüyle birlikte piyasalarda yaşanan düşüş bugünkü sorunların başrolünde yer alıyor. Do Kwon bu nedenle birçok iddia ve soruşturmayla karşı karşıya kalıyor.

Suçlamalar, Terra ekosisteminin ve onun şirketi Terraform Labs tarafından oluşturulan algoritmik stablecoin’in çöküşünden sonra başladı. Mayıs ayında, TerraUSD stablecoin’i ABD dolarına karşı sabit değerini kaybetti. Tüm ekosistem çöktü ve yaklaşık 40 milyar dolarlık değer silinmesine neden oldu.

Do Kwon’dan Polislere Buluşma Çağrısı

Do Kwon, kaçtığı yönündeki iddialara Twitter üzerinden ironik bir şekilde cevap verdi.

Çevrimiçi olarak 14 Ekim’de gerçekleştirilen Unchained podcast yayınında konuşan Kwon, savcıların kendisine yönelttiği suçlamaların siyasi olduğunu ve daha önce belirttiği gibi kaçak olmadığını belirtmişti.

İddialara yönelik paylaşımlar yapmaya devam eden Do Kwon, buluşma ayarlamak istediğini belirterek şunları söyledi:

“Benim saklandığıma yönelik saçma iddiaları ortaya atanlar için bir ortak buluşma ayarlamayı düşünüyorum. Dünyadaki tüm polisler buluşmaya davetliler. Sürekli hakkımda yalan haberler uyduranlar da VIP olarak katılım sağlayabilirler. Yüreğiniz varsa gelirsiniz”

Güney Koreli savcılar tarafından yapılan açıklamaya göre, Do Kwon daha önce bulunduğu Singapur ve Dubai’den kaçarak gizli bir şekilde Avrupa ülkesine kaçtı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir