Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.239
% 3.67
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.239
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Dikkat: Bugün Bu Altcoin’ler Balina Satışı Yiyor!

Bitcoin’in (BTC) 2 Mart’ta başlayan fiyat düşüşü 4 Mart’ta 40.000 doların altına derinleşti. Hafta sonu boyunca kritik seviyelerin altında işlem gören BTC, yeni haftaya kırmızıyla başladı. Piyasa değerine göre ilk 10’da yer alan Ethereum, Solana, Avalanche ve Cardano gibi dev hacimli altcoin’lerde son günlerin satış baskını küçük kayıplarla atlatıyor. Bu yazıda, mevcut piyasa koşullarında Ethereum balinalarının nasıl pozisyon aldığına bakalım. Son 24 saatlik zaman diliminde balinalar hangi altcoin projelerini satıyor cevaplayalım…

Ethereum balinaları bu altcoin/token’leri elden çıkarıyor

En büyük 1.000 Ethereum balinası, geçtiğimiz 24 saat içinde Ethereum (ETH) harici USDT, USDC ve BUSD gibi stablecoin devlerini elden çıkardı. Bu süreçte yaklaşık 500 bin dolarlık stablecoin satışı yapan balinalar, Polygon (MATIC) ve Fantom (FTM) gibi popüler altcoin projelerinden de uzaklaşıyor. Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, tanınan DeFi geliştiricilerinden Andre Cronje’in sektörden ayrılacağını duyurması, Fantom üzerinde %15’e ulaşan bir çöküşü tetiklemişti. FTM fiyatı bugün ek %5’lük düşüşle 1.40 dolara geriledi.

Listenin altıncı sırasında, tokenleştirme riski için bir çapraz platform protokolü sunmayı amaçlayan BarnBridge (BOND) yer alıyor. TrueUSD (TUSD), balinaların 24 saate elden çıkardığı bir diğer stablecoin. Listenin metaverse coin temsilcisi Sandbox (SAND), bu süreçte ilk 1.000 balina cüzdanından 11 bin dolarlık satış gördü. FTX borsasının Bitcoin’in günlük getirisinin -3 katına karşılık gelen bir getiri arayan bir ERC20 tabanlı 3X Short Bitcoin Token (BEAR) son sırada. Bu token’lerle birlikte listenin genel görünümü aşağıdaki gibi.

  • Ethereum (ETH)
  • Tether (USDT)
  • USD Coin (USDC)
  • Binance USD (BUSD)
  • Polygon (MATIC)
  • Fantom (FTM)
  • BarnBridge (BOND)
  • TrueUSD (TUSD)
  • Sandbox (SAND)
  • 3X Short Bitcoin Token (BEAR)

Balinaların dolar bazında en büyük token poziyonu

En büyük 1.000 Ethereum balinası arasında en yüksek toplam dolar değerine sahip kripto para birimi FTX borsasının yerel token’i FTT. Bu sıralamada, FTT ve Shiba Inu (SHIB) zaman zaman ilk sıraya yerleşmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version