Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.248
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.248
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dikkat: Balinalar Bu Altcoin’leri Satmaya Başladı!

Geçtiğimiz haftadan bu yana, Fed’in faiz politikalarını sıklaştıracağını açıklaması ardından kripto para piyasasında çift haneli kayıplar görüldü. Bitcoin (BTC), 44 bin doların ardından 43 bin doları kırarken, borsalara giren BTC miktarda büyük bir artış görüldü ve satış baskısının sonucu olarak, borsalardan ayrılan USDT miktarı zirveye ulaştı. Bu yazıda, Ethereum balinalarının mevcut piyasa koşullarında nasıl pozisyon aldığına bakalım. Balinalar son günlerde en fazla bu altcoin projelerini sattı.

İşte balinaların elden çıkarttığı altcoin’ler

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, son 24 saatlik zaman diliminde balinalar WOO, APE, GALA ve OGN’yi cüzdanların ayırdı. Likidite sorunlarını çözmeyi amaçlayan Wootrade Network (WOO), yaklaşık 22 bin dolarlık satışla en çok satılan 4.token. Listenin ilerleyen sıralarında, 10 bin dolarlık satışlarla Apecoin (APE) ve Gala Games (GALA) yer alıyor. USDC, USDT, DAI, USDT ve USDP bu zaman diliminde en çok satılan stablecoin’ler. İlginç bir şekilde, DEX oluşturmak için bir platform olan OriginToken (OGN), bu zaman diliminde yaklaşık 10 bin dolarlık satışta yer aldı ve listeyi 7.sırada tamamlıyor.

Yukarıdaki kripto para birimleriyle birlikte listenin genel görünümü:

  1. Ethereum (ETH)
  2. USD Coin (USDC)
  3. Tether (USDT)
  4. Wootrade Network (WOO)
  5. Apecoin (APE)
  6. Gala Games (GALA)
  7. OriginToken (OGN)
  8. DAI (DAI)
  9. Wrapped UST Token (UST)
  10. Pax Dollar (USDP)

Geçen haftadan bu yana en çok satılan 10 altcoin

Son 7 günlük zaman diliminde en çok satılan token’lere bakıldığında, listeye SAND ve SRM gibi tipik balina token’lerinin eklendiği görülebilir. Balinalar, geçen haftadan bu yana yaklaşık 1,7 milyon dolar değerinde STM ve 623 bin dolarlık SAND sattı. Apecoin, 193 bin dolarla listeyi sonuncu tamamlarken, bu zaman diliminde 275 bin dolarlık satın alımda yer aldı. FTX borsasının yerel kripto para birimi FTX Token (FTT), 5.4 milyon dolarlık satışla üçüncü sırada yer alıyor. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, en büyük 1.000 Ethereum balinası arasında en büyük dolar pozisyonu artık %2’lik farkla FTT’yi geride bırakan Shiba Inu (SHIB)’nun elinde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir