Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.341
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.341
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Dikkat: Akıllı Para, Bu 6 Metaverse Coin’den Alıyor!

Balina izleme platformu WhaleStats, en son balina hareketlerini paylaştı. Platforma göre, en büyük Ethereum balinaları, popüler metaverse coin projelerine ilgi duyuyor. Balinaların hedeflerindeki The Sandbox (SAND), ApeCoin (APE) ve Decentraland (MANA) tokenlerini topluyorlar.

ETH balinalarının radarındaki ilk 3 metaverse coin: SAND, APE ve MANA

Blockchain balina izleme hizmeti veren WhaleStats’a en büyük Ethereum balinalarının son hareketlerini açıkladı. WhaleStats’a göre, Ethereum (ETH) ağındaki en büyük balinalar, son yedi gün içinde metaverse coin projeleriyle yakından ilgileniyor. Derin cepler, metaverse’le ilişkili bir dizi farklı altcoin’e atlıyor.

WhaleStats’ın on-chain verilerine göre, popüler metaverse coin’i The Sandbox (SAND), şu anda Ethereum’un 5.000 balinası arasında son yedi gün içinde en çok satın alınan altcoin projesi. Bu arada SAND, son yedi günde %10’un üzerinde artış kaydetti. Bununla birlikte tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,40 dolardan %86 gibi oldukça uzak bir konumda duruyor.

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere SAND’den sonra sırada Apecoin (APE) var. Maymun temalı metaverse coin’i Bored Ape Yacht Club (BAYC) Non Fungibla Token topluluğunun üyelerine airdrop’la geldi. En büyük 5.000 ETH balinası, son yedi günde yaklaşık 390 dolar değerinde APE aldı.

Apecoin’in hemen arkasında metaverse projesi Decentraland (MANA) var. Ethereum balinaları, yazı yazılırken yaklaşık 327 dolar değerinde ortalama 372 tokenlik bir alımla MANA’ya dalıyor. Rakibi SAND’a benzer şekilde MANA, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %85 düştü. Ancak haftalık bazda %4’e yükselmeyi başardı.

Balinalar ayrıca, bu metaverse coin’lerle de ilgileniyor

Ethereum balinalarının tercih ettiği 10 token listesinde Enjin Coin (ENJ) de var. Altcoin, Ethereum tabanlı bir Blockchain oyun ağı. Son yedi günün en çok satın alınan beşinci metaverse coin projesi ENJ oldu. Altcoin, yazı yazılırken son 7 gün içinde %8’in üzerinde bir artışla 0,514 dolardan işlem görüyordu.

ENJ’nin arkasında, Ethereum tabanlı bir play-to-earn (P2E) oyun altcoin’i olan Axie Infinity (AXS) var. AXS şu anda haftada %3 artışla 14,44 dolardan işlem görüyor. Ancak, AXS de benzer altcoin’ler gibi tüm zamanların en yüksek seviyesinden oldukça uzaklaştı. Metaverse coin’i %91’lik şaşırtıcı bir indirimle piyasada el değiştiriyor.

Listede yer alan diğer coin’ler ise sırasıyla SushiSwap (SUSHI), Render Token (RNDR), Game Credits (GAME) ve MyNeighborAlice (ALICE). Onuncu ve son sırayı ise Yield Guild Games (YGG) işgal ediyor. Altcoin, Blockchain tabanlı oyunlar ve metaverse yatırımları yoluyla getiri elde etmeye odaklanan bir oyun loncası merkezi olmayan özerk organizasyonu. YGG haftalık bazda %4 arttı ve basın zamanında 0,77 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir