Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$61.863
% 1.16
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 61.863
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Dibe Vuran ve Fırlamaya Hazır 3 Altcoin Açıklandı!

Yakından takip edilen kripto para birimi analistlerinden biri olan Altcoin Sherpa, odağındaki altcoin projelerini paylaştı. Analist, Solana (SOL), DAO Maker (DAO) ve Near Protocol (NEAR) hakkındaki analizlerini açıkladı. İşte detaylar…

Altcoin Sherpa’dan SOL, DAO yorumu

Altcoin Sherpa, Ethereum (ETH) rakibi Solana (SOL) ve bir düşük değerli kripto para biriminin dibe vurma belirtileri göstermeye başladığını söylüyor. Analist, 173.100 Twitter takipçisine, Solana’nın, 100 dolarlık desteği tutmaya devam ettiği için düşük bir değer biçiyor gibi göründüğünü söyledi ve aşağıdaki ifadeleri kullandı:

SOL: Şimdilik bazı dip işaretleri gösteriyor. Fib’in tepesindeki bir günlük kapanışı kullandı ve bu seviyelere saygı duyuldu. 100 dolar civarında daha fazla kesinti ve bir yükselişten önce yetişmek için EMA’lar (üstel hareketli ortalamalar) bekleniyor.

Yatırımcının radarındaki bir diğer altcoin, kripto girişimlerine hizmet olarak yazılım (SaaS) çözümleri sağlayan bir launchpad olan DAO Maker (DAO) oldu. Altcoin Sherpa’ya göre DAO, günlük grafikte yuvarlak bir dip deseni oluştururken bir çıkışa hazırlanıyor. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

DAO: Patlamaya başladığında bu coin’in 3-4 dolar ortalarına gideceğini oldukça güçlü bir şekilde hissediyorum. Bence, bu grafikteki yuvarlak hat harika görünüyor. Çok iyi bir aktif ticaret değil, sadece DCA/hodl [dolar maliyeti ortalaması/HODL] oranı göz önüne alındığında birkaç hafta içinde satılabilir.

NEAR için neler bekleniyor?

Kripto para birimi analisti ayrıca, Ethereum rakibi Near Protocol (NEAR) hakkında bir güncelleme sağlıyor. Altcoin Sherpa, NEAR’ın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının sadece an meselesi olduğunu söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

NEAR: Bence, bu coin’in tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırması an meselesi. Ben hala pozisyonumdayım.

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere NEAR Protocol, topluluk tarafından işletilen bir bulut bilgi işlem platformu olarak tasarlanmış ve düşük işlem hızları, düşük verim ve zayıf birlikte çalışabilirlik gibi rakip Blockchain’leri tıkayan bazı sınırlamaları ortadan kaldıran birinci katman (layer-1) Blockchain’dir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir