Kriptolar:
29790
Bitcoin:
$69.970
% 1.86
BTC Dominasyonu:
%53.1
% 0.69
Piyasa Değeri:
$2.59 T
% 1.64
Korku & Açgözlülük:
76 / 100
Bitcoin:
$ 69.970
BTC Dominasyonu:
% 53.1
Piyasa Değeri:
$2.59 T

Devasa Ethereum Balinaları Bu Altcoin’lerden Satıyor!

Kripto piyasası son günlerde toparlanma emareleri gösterdi ve kısa süreli bir ralliye tanık oldu. Ancak, bu bahar havasının ne kadar süreceği meçhul. Toparlanmayı fırsat gören kripto balinaları bazı altcoin projelerindeki trade’i artırdı. Balina izleme platformu Whalestats’a göre, balinalar arasında Ethereum, en fazla alınan ve satılan altcoin’ler arasında yer alıyor.

Ethereum balinalarının sattığı ilk üç altcoin

Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere piyasa son zamanlarda bir toparlanma hamlesi yaptı. Bununla birlikte, bir çok analist hala düşüş tahinleri yapmaya devam ediyor. Bu ortamda Ethereum balinaları da haliyle boş durmuyor ve trade imkanlarını değerlendiriyor.

On-chain balina izleme platformu Whalestats, kripto piyasasında en fazla satılan altcoinleri paylaştı. İlk sırada 437 ETH (518.827 dolar) lider altcoin Ethereum yer alıyor. Ethereum, yazının yazıldığı sıralarda son 24 saatlik dilimde %4,49 kayıpla 1.170 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte Ethereum, son haftada %10’un üzerinde atış kaydetmeyi başardı.

Balinaların satış listesinde ikinci sırada 11 token ile (223.192 dolar) Wrapped Bitcoin (WBTC) geliyor. Wrapped Bitcoin, Ethereum Blockchain’de çalışan Bitcoin’in (BTC) tokenize edilmiş bir versiyonu. Bitcoin endeksli altcoin projesinin performansı lider kripto ile paralellik arz ediyor. WBTC, basın zamanında günlük bazda %4,21 düşüşle 20.871 dolara geriledi.

Üçüncü sırada ise bir stablecoin olan USD Coin (USDC). Balinalar 10.000 USDC sattı. Bire bir dolar eşleniğe çok yakın olduğu için değeri de 10.010 dolar civarında.

Balinaların satmayı tercih ettiği diğer üç proje

Onu Woo Network (WOO) takip ediyor. WOO Network, tradeları, borsaları, kurumları ve DeFi platformlarını sınıfının en iyisi likiditeye demokratik erişime ve daha düşük veya sıfır maliyetle alım satım uygulamasına bağlayan derin bir likidite ağı. WOO Token, ağın CeFi ve DeFi ürünlerinde stake ve ücret indirimleri için kullanılır.

Ardından Ankr (ANKR) geliyor. Altcoin, 50’den fazla Proof-of-Stake (PoS) ağında küresel olarak dağıtılan bir dizi node’u çalıştıran merkezi olmayan bir Blockchain altyapı sağlayıcısı. Bu altyapı, Web3 kullanıcıları için eksiksiz bir multi-chain araçlar paketine güç sağlarken kripto ekonomisinin büyümesine yardımcı oluyor.

Son olarak kripto ekosisteminde bir altına dayalı altcoin var. Pax Gold (PAXG), Eylül 2019’da Paxos Standard’ın (PAX) yaratıcıları tarafından piyasaya sürülen altın destekli bir kripto para birimi. Ethereum Blockchain’de çalışan bir ERC-20 tokeni. Pax Gold’un, çok çeşitli borsalarda alınıp satılması mümkün. Bu nedenle traderların altına yatırım yapmaya başlaması için erişilebilir bir yol haline geldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir