Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.678
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.678
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Deutsche Bank, Taurus SA İle Ortaklık Kurdu

Bankacılık devi Deutsche Bank, müşterilerine dijital varlık saklama ve tokenizasyon hizmetleri sağlamak için kripto altyapı şirketi Taurus SA ile ortaklık kurdu.

Yapılan duyuruda 1,3 trilyon Euro’nun üzerinde varlığı yöneten Deutsche bank, kripto paraları tokenize edilmiş varlıkları ve dijital para birimlerini yönetmek için Taurus’un saklama gibi birçok teknolojisini entegre edecek.

Banka, geleneksel finans şirketlerine dijital varlıkların geliştiği bir Dünya’ya uyum sağlaması gerektiğini söyledi.

Deutsche Bank Küresel Menkul Kıymet Hizmetleri Başkanı Paul Maley,

“Dijital varlık alanının trilyonlarca dolarlık varlığı kapsaması beklendiğinden, bunun hem yatırımcılar hem de şirketler için önceliklerden biri olarak görülmesi kaçınılmazdır.” Dedi. “Bu nedenle saklamacıların müşterilerini desteklemek için uyum sağlamaya başlaması gerekiyor.”

Taurus, 2018 yılında kurulması ile beraber 25’ten fazla kurumsal müşteriye dijital varlıkların ihraç edilmesi, saklanması gibi kurumsal düzeyde altyapı sağlıyor. Ayrıca özel varlıklar ve tokenize edilmiş menkul kıymetler için bir pazar yeri işletiyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Taurus kurucu ortağı Lamine Brahimi,

“Bu ortaklık, Taurus’un ürün ve teknolojisinin kalitesini ve kapsamını gösterebildiği kapsamlı ve ayrıntılı bir seçim ve durum tespiti sürecinin sonucudur” dedi. “Deutsche Bank ile bu küresel ortaklığı uygulamaktan memnuniyet duyuyoruz ve bankanın çeşitli rezervasyon merkezlerinde dijital varlıklar ve DLT tabanlı ürün ve hizmetler başlatmasına destek olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Banka ayrıca Şubat ayında Credit Suisse önderliğinde Taurus’un 65 Milyon dolarlık yatırım turuna katılmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version