Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.184
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.184
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Huobi İsmini HTX Olarak Değiştirdi!

Kripto borsası Huobi, onuncu yıldönümünü kutlamak borsa ismini HTX olarak değiştirdi. Bu Offshore ticaret platformuna iflas eden FTX firmasıyla gizemli bir benzerlik taşıyan bir isim olduğu fark edildi.

Borsa, sosyal medya hesaplarındaki markasını zaten değiştirmişti. Bununla beraber HTX Earn gibi çeşitli ürün gruplarını yeni markaya uyacak şekilde de değiştirdi.

Borsa yaptığı açıklamada “’H’ Huobi’yi, ‘T’ TRON’u temsil ediyor ve ‘X’ borsayı temsil ediyor. HT ve X kombinasyonu aracılığıyla HTX’e bakıldığında HT, platformun yerel tokenini temsil ediyor X ise değişimi sembolünü ifade ediyor.

X’in, borsanın onuncu yıldönümüne saygısı için Roma rakamı olduğunu ekledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Htx ve Ftx Benzerliği

Htx kurucu ortağı Justin Sun, 14 Eylül Perşembe günü Singapur’daki Token2049 etkinliğine katılacak. Bununla beraber bir konuşma yapacak. Ayrıca sabah yeni gelişmeler için Huobi’de bir basın toplantısı düzenlenecek.

Eski Ftx Ceo’su Sam Bankman-Fried duruşmayı beklerken, borsayı yeniden başlatmak için bir işlem gerçekleştirmeyi düşünüyor. Şuana kadar teklif verenler arasında kripto borsası Bullish ve Tribe Capital yer alıyor.

Fakat Ftx batmadan önce Layerzero ile yaptığı anlaşmada 86 Milyon doları geri almak için uğraşmakta.

Kasım ayında iflas eden Ftx, 21 milyon dolarlık fonların yasadışı şekilde çekildiği iddiasıyla LayerZero Labs’a karşı mahkemeye başvurdu. Ancak işin ilginç yanı, bu davanın FTX’in kardeş şirketi Alameda Research’ün risk sermayesi kolu Alameda Ventures ile LayerZero arasındaki geçmiş işlemlere dayanıyor olması. Fakat Ftx ve Layerzero arasında sular durulmuyor iki şirketin şuan nasıl bir yol izleyeceği belli değil.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version