Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.673
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.673
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Decubate Nedir?

Decubate: Web3 İçin İnovasyon ve Yatırım Merkezi

Decubate’e hoş geldiniz! Decubate, Web3 ekosisteminin lider iş ve yatırım merkezi olarak, dijital inovasyonu teşvik etmeyi ve yenilikçi projeleri desteklemeyi hedeflemektedir. Tokenleştirme DAO’su, merkezi olmayan ekonominin geleceğine yön verme amacını yansıtmaktadır.

Decubate

Debubate’i Benzersiz Kılan Nedir?

Farklılaştırılmış Anlaşma Yapısı

Decubate, web2 girişimlerine odaklanan bir blockchain proje yatırım platformudur. Küresel ağları kullanarak yeni şirketlere kaynak sağlar ve onları bünyesine alır.

Token Avantajları

DCB jetonu, stake ödülleri ve işlem ücretlerinin yanı sıra, aktif Decubate platformu kullanıcılarına ek avantajlar sunar. Bunlar arasında artan oy hakkı, itibar puanı ve yatırım ödülleri bulunmaktadır.

Çapraz Zincir Desteği

Decubate platformu, birden fazla blok zincirinde fon toplama ve sermaye yatırma imkanı sunar.

Uzman Kadro

Decubate, uzman bir ekip tarafından yönetilen ve blockchain ürünleri, başlangıç kuluçkaları, yazılım geliştirme ve pazarlama alanlarında geniş deneyime sahip bir platformdur.

Topluluk Desteği

Başlangıç yatırımları ve tahsisler, DCB sahibi topluluk üyeleri tarafından belirlenir. Bu sayede Decubate, merkezi olmayan ve topluluk odaklı bir platform haline gelir.

Decubate ile Etkinliklere Katılma: DCB Token Yatırımcıları için Adım Adım Kılavuz

Yatırımcı olarak, siz de merkezi olmayan ekonominin geleceğini şekillendiren bir ekosistemin önemli bir parçası oluyorsunuz. Benzersiz yatırım fırsatları ve çığır açan web3 projelerine özel erişim ile doğrudan başarılarına katkıda bulunuyorsunuz. DCB token, stake etme avantajlarından topluluk yönetimine kadar birçok fayda sunarak Decubate ekosistemine önemli bir katkı sağlıyor. DCB’ye yatırım yapabilirsiniz ve bu sayede Decubate’in yönünü etkileme gücüne sahip olurken, desteklenen web3 işletmelerinin başarılarına ortak olabilirsiniz.

DCB Token Kullanım Alanları

  • Stake Etme Avantajları: DCB tokenlerini stake ederek ödüller ve teşvikler kazanırsınız.
  • Topluluk Yönetimi: Platformun yönünü belirleyen önemli karar süreçlerine katılırsınız.
  • Karlı Projelere Erişim: Yeni ve potansiyeli yüksek web3 projelerine özel erişim elde edersiniz.
  • Artan Oy Hakkı: Stake edilen DCB token miktarı arttıkça, yönetim sürecindeki etkiniz de artar.

Öğren-Kazan Etkinlikleri

Decubate, post/pre-listelenmiş projelerle iş birliği yapar ve aynı zamanda öğren-kazan etkinlikleri düzenler. Bu etkinlikler, Decubate kullanıcılarının yeni web3 projeleri hakkında bilgi edinmeleri ve kazanç elde etmeleri için etkileyici ve eğitici bir platform sağlar.

Ön Satışlara Hak Kazanmak

Decubate platrofmu üzerinde bilet sistemi ile ön satışlar karşımıza çıkıyor. Likidite sağlayarak tier seviyesi artırılabiliyor. Bu sayede ön satış hakkı dolayısıyla kazanç miktarı artıyor. Tier seviyeleri yükseldikçe farklı ayrıcalıklarla karşılaşıyoruz. Bunlardan en önemleri ise tahsis miktarı ve kesin alım hakkı olarak karşımıza çıkıyor. Dahası ise iade politikası. Bu noktada çok büyük bir özellik olduğunu söylemeliyiz. Belirlenen süre içerisinde projeyi beğenmezseniz cayma hakkınız bulunuyor. Sonuç olarak daha önce duyulmayan bir IDO politikası ile karşılaşıyoruz.

Decubate DCB Likidite Stake Etme

Her token için sağlıklı likiditenin sağlanması hayati öneme sahiptir. Projeler, topluluklarını likidite sağlamaya teşvik eder ve bunun için merkezi olmayan borsalarda yapılan işlem ücretlerini kullanır.

Likidite Stake Etme Nedir?

Kullanıcıların kolayca Likidite Havuzu (LP) tokenleri oluşturmasını ve dolayısıyla ek ödüller karşılığında bir stake akıllı kontratında kilitlenmesini sağlar.

Likidite Havuzu ve LP Tokeni Nedir?

Bir likidite havuzu, iki tokenı takas çiftleri olarak tutan bir akıllı kontratrır. Bu tokenlar birlikte bir likidite havuzu tokenını (LP) oluşturur. Likidite havuzu tokenları, merkezi olmayan borsalarda likidite olarak kullanılır. Bu sayede tokenların takasını mümkün kılar.

Decubate Likidite Stake Etmenin Faydaları

  • Likiditeyi kilitleyerek DCB üzerinden ekstra yüksek APY kazanabilirsiniz.
  • Ana DEX’te gerçekleşen işlem ücretlerinin bir kısmını alabilirsiniz.
  • Decubate platformundaki seviyenizi artırabilirsiniz.
  • Aynı zamanda Decubate NFT’lerini tutarak ödüllerinizi artırabilirsiniz

Likidite Stake Etmenin Yaygın Riski Nedir?

Geçici kayıp, bir kripto tokenin arz ve talep nedeniyle diğer bir kripto tokena göre değerinin değişmesi durumunda oluşur. İki varlığın tutulduğu oran dengesiz olduğunda, bir tokenin fiyatındaki artış nedeniyle, değer kaybı riski oluşur. Bu yüzden likidite sağlayıcısı sonunda varlıklarından birinin karlarını kaybetme riski vardır. Aynı zamanda likidite sağlayıcısı, fiyatın iyileşme fırsatı olmadan fonlarını havuzdan erken çektiğinde, kayıp kalıcı hale gelir.

Decubate platformuna eşirmek için linke tıklayabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir