Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.192
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.192
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Decentral Games Nedir? DG Ne İşe Yarar?

Decentral Games nedir? Decentral Games, anonim ve merkeziyetsiz bir oyun ekosistemine katılma şansı veren topluluğa ait kumarhane ekosistemidir. Coinmuhendisi.com olarak bu makalede “Decentral Games nedir” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak proje hakkında merak edilenleri anlatacağız.

Decentral Games nedir?

DAO aracılığıyla kullanıcılar (DG tokeni sahipleri) tarafından sahip olunan ve yönetilen bir kumarhane ekosistemidir. Kumarseverlerin sistemi kontrol etmesi, kurallara uyulması ve sorunların çözülmesi DAO aracılığıyla yapılmaktadır. Ekosistem, kendi blok zincirinde çalışmaz. Faydalandığı iki blok zincir platformu bulunmaktadır. İlki, kullanıcıların uygulamalar oluşturduğu ve para kazandığı Decentraland’dir. İkincisi ise Ethereum Ağı üzerinde hızlı ve düşük maliyetli işlemlere olanak tanıyan Matic Network’tür.

DG tokeni nedir?

DG, Ethereum üzerine inşa edilmiş ve ERC-20 standardına sahip Decentral Games platformunun kripto para birimidir. Kişiler, DG’yi üç farklı şekilde kazanabilmektedir: Yönetim yoluyla, madencilik yaparak ve oyundan elde edilen ödüller ile. Token sahipleri, ekosistemle alakalı konularda teklif veya oy verebilmektedir. Ek olarak DG tokeni stake edilebilen ve sahibini kazandıran bir tokendir. Bununla birlikte oyunculara, MANA ve DAI kullanarak oyun oynadıkları için DG tokeni de verilmektedir.

Decentral Games’in güçlü yönleri nelerdir?

Platform, gücü kullanıcılarına vermektedir. Hazineden oyun seçimine kadar birçok konuda sorumlular kullanıcılardır. Bununla birlikte platform, tarafsızlık ve açıklık üzerine kurulmuştur. Üstelik her sonuç adil kabul edilmektedir. Çünkü bir anlaşmazlık halinde, açık kaynaklı bir proje olması sebebiyle gerçeği ortaya çıkarmak zor olmamaktadır.

Decentral Games’in toplam arzı ve mevcut fiyatı nedir?

Coingecko verilerine göre Decentral Games’in maksimum arz miktarı 1,000,000,000 DG’dir. Bununla birlikte toplam arz ve dolaşımdaki miktarı ise 510,034,396 DG’dir. Son 24 saatlik ticaret hacmi 1,941,646$ olan projenin piyasa değeri 40,649,674$’dır. DG şu anda kripto para borsalarında 0,79953 seviyesinden işlem görmektedir. Ancak Aralık 2021’de 1,63$ seviyesine kadar yükselmiş ve kendi fiyat rekorunu kırmıştır.

Decentral Games nasıl alınır?

Decentral Games halihazırda birden fazla güvenilir kabul edilen kripto para borsasında işlem görmektedir. Ekosisteme yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, platformun işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. Decentral Games’in şu anda işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: KuCoin, Gate.io ve BitMart. DG almak isteyen yatırımcılar, bu borsalardan birinde hesap açmak zorundadır. Ek olarak yatırımcılar, cüzdanlarına USDT veya ETH gibi bir kripto para eklemelidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir