Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.129
% 5.91
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.129
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Dava, Riot ve Texas Blockchain Konseyi için Olası Kazançla Sona Erdi

Blockchain

Teksas Blockchain Konseyi ve Riot, bir mahkeme dosyasıyla teyit edildiği üzere, birkaç ABD enerji yetkilisine karşı yasal bir zafer elde etti. Verilen geçici yasaklama emri mevcut durumu korumayı amaçlıyor ve 25 Mart öncesine kadar yürürlükte kalacak.

Dava Riot ve Teksas Blockchain Konseyi’nin Olası Kazanımıyla Sona Erdi

Teksas Blockchain Konseyi (TBC) ve Riot Platforms, ABD Enerji Bakanlığı, Enerji Bilgi İdaresi (EIA) ve Yönetim ve Bütçe Ofisi (OMB) gibi kuruluşlara karşı açtıkları davada, 22 Şubat’ta bildirildiği üzere, kripto para madencilerini hedef alan istilacı veri toplama uygulamalarını iddia etti.

ABD Teksas Batı Bölgesi Bölge Mahkemesi’nde 23 Şubat tarihinde yapılan bir başvuruda, yargıç TBC ve Riot tarafından sunulan argümanlardan ikna oldu ve daha fazla veri toplanmasına karşı geçici bir kısıtlama emri (TRO) olmadan potansiyel telafisi mümkün olmayan zararı vurguladı.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin İçin Bu Veriye Dikkat!

Sonuç olarak mahkeme, EIA’nın kripto madencilerini ankete yanıt vermeye zorlamasını ve halihazırda toplanan verileri paylaşmasını engelleyen bir TRO uyguladı. Mahkeme kararını şu sözlerle gerekçelendirdi: “Davacılar, doğrulanmış bir şikayet ve destekleyici kanıtlar aracılığıyla, bir TRO verilmezse acil ve telafisi mümkün olmayan yaralanma, kayıp veya hasarın ortaya çıkacağını göstermiştir.”

TBC ve Riot, uyumluluğun önemli maliyetleri, uyumsuzluk için kovuşturma tehdidi ve talep edilen özel bilgilerin ifşası ile ilgili endişelerini dile getirdiler. Anketin süresi konusunda da anlaşmazlık ortaya çıktı; mahkeme ÇED’in 30 dakikalık tahminini “son derece yanlış” olarak değerlendirdi ve TBC ve Riot’un uyum için 40 saatten fazla süre talep ettiğini kabul etti.

Mahkeme, ÇED’in acil durum araştırmasını onaylarken yetkisini kötüye kullandığına dikkat çekerek TBC ve Riot’un davada başarılı olma ihtimalinin yüksek olduğuna karar verdi. Mahkeme, Evrak İşlerini Azaltma Yasası’nın (PRA) acil durum hükmünün bu tür bir eylemi haklı çıkarmak için yetersiz kaldığı sonucuna vardı.

TRO 25 Mart’tan önce sona erecek ve dört hafta boyunca amacı “statükoyu korumak” olacak.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir