Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.455
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.455
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin İçin Bu Veriye Dikkat!

Bitcoin, likidasyon

Kripto Para devi Bitcoin son zamanlarda yakaladığı yükseliş ivmesi ile yatırımcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Yeni haftaya başlarken BTC fiyatını etkileyebilecek önemli bir veri bulunuyor.

Bitcoin alım satımındaki günlük likidasyon ısı haritasına göre, 51,450 ile 51,600 fiat seviyelerinde ciddi bir likidasyon kümelenmesi yaşanacak gibi görünüyor. Öte yandan, 50,450 fiyat noktasında da dikkate değer bir tasfiye toplanışı bulunuyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Uniswap (UNI) %75 Yükselerek Son 2 Yılın Zirvesine Yaklaştı!

Bu durumu ele alırken, yatırımcılar için fiatın hangi yöne doğru hareket edeceğinin belirleyici öneminin altını çizmek gerekiyor.  51,450 ve 51,600 fiyat aralığında yoğun birikim gerçekleştiren likidasyonlar veya 50,450 seviyesindeki tasfiye birikimleri, piyasanın hangi yöne ilerleyeceği konusunda biraz fikir verebilir.

Her iki durum da, yatırımcılar ve alım satım stratejileri açısından değerlendirildiğinde ipuçları sağlar. Fakat bu tür tahminlerin kesinlikle risk içerdiğini ve tüm yatırımcıların risk değerlendirmelerini yapmaları gerektiği unutulmamalıdır. Bu yüzden likidasyon ısı haritasının kılavuzluk etmesi, geniş çapta araştırmalarla desteklenmelidir.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir