Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.256
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.256
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Dava Raporları Ardından WLD’de Düşüş Yaşandı

Binance Yeni Listelemesini Duyurdu! Worldcoin (WLD) Nedir?

Worldcoin ağı, bağlı kuruluşu OpenAI’ye karşı açılan bir dava haberinin ardından bugün sabah saatlerinde WLD token’da bir düşüş yaşadı.

Tesla’nın kurucusu Elon Musk’ın, Perşembe günü yapılan bir başvuruda açıklandığı üzere, OpenAI ve CEO’su Sam Altman’a karşı sözleşme ihlali iddiasıyla dava açmasıyla birlikte yasal işlem raporları ortaya çıktı. Musk, 2015 yılında şirketin kuruluşunda yer aldığı sırada yapıldığı iddia edilen sözleşmeye dayalı anlaşmaların ihlal edildiğini iddia ediyor.

a href=”https://coinmuhendisi.com/blog/worldcoin-singapurda-hizmete-girdi/”>Worldcoin‘in yönetim kurulu üyesi ve ortak yaratıcısı olarak görev yapan Sam Altman da kendisini tartışmaların içinde buluyor. Tartışmalara konu olan Worldcoin projesi, bireylerin gözlerinin taranması karşılığında dijital kimlik ve token sağlamayı amaçlıyor.

WLD de dahil olmak üzere yapay zeka tokenlerindeki dalgalanma, genellikle daha geniş yapay zeka endüstrisindeki gelişmelerle ilişkilidir. Özellikle Şubat ayında, yonga üreticisi Nvidia’nın olumlu kazançları ve OpenAI tarafından yeni bir metinden videoya ürününün piyasaya sürülmesinin ardından birkaç AI tokenı yükseldi.

Token 2049 Dubai Etkinliği için indirimli bilete bu bağlantı linki aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir