Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.309
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.309
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

DATS Project: Siber Güvenlikte Yeni Çağ!

dats

Web3 güvenliğini hedefleyen, yenilikçi siber güvenlik projesi DATS Project nedir? Ne işe yarar? İşte detaylar!

DATS Project Nedir?

DATS Project, Türkiye’nin en büyük teknoparkı olan Bilişim Vadisi’nde ParSecure Siber Güvenlik Ekibi tarafından tasarlanmıştır.

Siber Güvenlik endüstrisinden pay almayı hedefleyen DATS Project, Web3 ve blok zinciri güvenliği için dağıtılmış yüksek bilgi işlem gücüne (D-HPC) sahip otomatik güvenlik açığı taraması ve siber güvenlik çözümleri üreten bir blok zinciri şirketidir.

DATS, blok zinciri ekosistemindeki projelerin giderek artan siber saldırılara karşı dayanıklılığını arttırmayı ve siber güvenlik endüstrisinde birçok sorunu ortadan kaldırmayı hedefleyen yüksek performanslı bilgi işlem (HPC) ile entegre yazılım hizmetleri (SaaS) geliştirir.

DATS Project

Nasıl Çalışır?

DePIN kategorisine öncülük ederek Web3 güvenliğini özel olarak hedef alır. “Proof of Resource (PoR)” akıllı sözleşmesi sayesinde, kullanıcıların sistem kaynaklarını sorunsuz şekilde tahsis etmelerini sağlar.

DATS, tüm kullanıcılar için yüksek performanslı ve karmaşık işlemlerin oluşturulması ve akışını basitleştirir. Karmaşık CPU ve GPU tabanlı işlerin dağıtılmasına ve işlenmesine izin vererek, kullanıcıların siber tehditleri tespit etmesini, tüm interneti tehditleri tespit etmek için taramasını, metaverse ürünlerine yönelik risklerin tespit etmesini, blok zinciri riskleri için büyük teknoloji bütünlüğünden düğümler oluşturmasını ve yüksek hesaplama gücü gerektiren teknoloji bütünlüğüne sahip olmasını kolaylaştırır.

Katılımcıların mikro ölçekli sistem kaynaklarıyla elde edilen D-HPC, Web3 güvenliği alanındaki birçok zorluğu ele alırken, güvenlik denetimi hizmetlerinde eşsiz performans sağlar. D-HPC, hackerların metodolojisini kullanarak, onların sahip olduğundan çok daha fazla sistem kaynağıyla, güvenlik açıklarının onlardan önce tespit edilmesini sağlar.

Hizmetler

DATS Project, aşağıdaki siber güvenlik hizmetlerini sağlar:

  • DDOS Test
  • Web3&Web2 Tehdit İstihbaratı
  • DApp, Sunucu ve Bulut Tabanlı Sızma Testi
  • Zayıflık Arama Motoru
  • NFT Sertifikası

Ekip

DATS Project, alanında uzman 7 kişilik bir ekibe sahiptir.

DATS Project Team

Ortakları, Yatırımcıları ve Destekçileri

Ortaklar:

DATS Project Partners

Yatırımcılar:

DATS Project Yatırımcıları

Destekleyenler: 

DATS Project Backers

Testnet Başladı!

DATS Project, BNB ağı üzerinde test aşamasının başladığını ve katılımcıların takip etmesi gereken bir puanlama sistemi olduğunu duyurdu. Bu puanlama sisteminin sona ermesiyle, kullanıcılara ödül dağıtılabilir.

Nasıl Katılınır?

Adım 1: Buraya tıklayarak, resmi DATS Project web sitesine gidin ve işletim sisteminize uygun sürümü uygulamayı indirin ve kurulum işlemini tamamlayın. Kurulum işlemini tamamladıktan sonra bu bağlantıyı kullanarak artık kayıt olabilirsiniz. Kayıt linkimizi kullanmak sizlere artı puanlar getirecektir bunu unutmayın!

Dats

Adım 2: Kurduğunuz uygulamayı açın ve uygulama ara yüzünde bulunan cüzdanınızı bağlama seçeneğiyle birlikte Metamask veya diğer cüzdan seçeneklerinden birini seçerek “Cüzdan Bağla” butonuna tıklayarak cüzdanınızı bağlayın.

DATS Project Cüzdan Bağla

Adım 3: Mobil MetaMask veya başka bir uyumlu cüzdanı açın. Ardından cüzdan uygulaması içinde QR kodunu tarayacak seçeneği arayın. Daha sonra DATS Project uygulamasının ara yüzünde görünen QR kodunu tarayın.

DATS Project QR Tarama

Adım 4: QR kodunu taradıktan sonra, işlem detaylarını dikkatlice inceledikten sonra cüzdanınızda işlemi onaylayın ve imzalayın. DATS Project uygulaması, bağlı cüzdanınızla etkileşim kurmak için şimdi uygun durumda.

DATS Project Bağlan

Adım 5: DATS Project ekosistemine aktif olarak katıldığınızda, yeni işlemlerle karşılaşırsınız. Bu işlemleri yerine getirerek puanlar kazanabilirsiniz.

Yeni bir işlem başlatıldığında bağlı mobil cüzdanınıza bildirim alırsınız. Daha sonra bu işlemi mobil cüzdanınız içinde kabul ederek gerçekleştirin. İşlemleri gerçekleştirebilmek için cüzdanınızda en az 1.5$ bir ücret bulunması gerekmektedir.


Token 2049 Dubai Etkinliği için indirimli bilete bu bağlantı linki aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir