Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.750
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.750
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dapper Labs, Kripto Kışında Küçülmeye Gidiyor

Dapper Labs, piyasadaki mevcut düşüş nedeniyle çalışan sayısını önemli ölçüde azaltıyor.

Dapper Labs’in işten çıkarma hamlesi, sektördeki çeşitli personel sayısı azaltmalarının yalnızca sonuncusu. Geçtiğimiz günlerde BitMEX, Digital Currency Group (DCG) ve NYDIG gibi firmalar da ayı piyasasını atlatmak için çalışan sayısını azalttı.

Dapper Labs, Çalışanların Yüzde 20’den Fazlasını Çıkardı

Dapper Labs’ın NBA Top Shot satış hacmi Şubat 2021’deki 224 milyon dolardan, bu yıl 2,6 milyon dolara kadar geriledi. Kripto piyasasındaki düşüşten büyük ölçüde etkilenen firma, çözümü işten çıkarmalarda buldu.

NFT pazar yeri NBA Top Shot’u yaratan Dapper Labs, makroekonomik ortamı gerekçe göstererek çalışanlarının yüde 22’sini işten çıkardığını duyurdu.

Dapper Labs Kurucusu ve CEO’su Roham Gharegozlou, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bu çıkarmalar yapmak istediğimiz son şey, ancak işimizin ve topluluklarımızın uzun vadeli sağlığı için gerekliler. Web3 ve kriptonun çok sayıda endüstride geleceğin olduğunu biliyoruz – buradan 1000 kat daha fazla potansiyele sahip. Firmamız çok hızlı büyüyor. Bu da olmamız gerektiği gibi uyumlu, çevik ve topluluk odaklı olmasını engelliyor.”

NBA Top Shot’ta Ekim satış hacmi geçen yılın aynı dönemindeki 40,8 milyon dolardan 2,6 milyon dolara düştü. NFT çılgınlığının zirvesi sırasında, NBA Top Shot pazarı Şubat 2021’de 80 bin 822 benzersiz alıcı ve 1,2 milyon işlemle 224 milyon dolar değerinde NFT ticareti gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir