Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.549
% 2.42
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.549
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Danışmanlık Devi, Bu 3 Metaverse Coin’e Dikkat Çekti!

Kripto piyasası, bir dizi niş sektörden gelen üstün performansın etkisiyle bugün güçlü bir ivme kazandı. Yatırımcıların bu sabah odaklandığı kazanan gruplar arasında metaverse ile ilgili projeler yer alıyor. Metaverse coin piyasasından Sandbox, Enjin Coin ve Decentraland, danışmanlık devi Fool’un dikkatini çeken coin’ler arasında.

Metaverse coin piyasası, birden fazla ortaklık haberleriyle tekrar trendlerde

Sanal dünya projelerine yönelik talep, bir dizi olumlu haberin arından geliyor. İlk olarak, Time dergisinin New York şehrinin sanal bir yeniden inşasını geliştirmek için The Sandbox ile ortaklık kurduğuna dair çeşitli haberler yatırımcıları heyecanlandırdı. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, bu işbirliği dün duyuruldu. Sonuç olarak, TIME Magazine The Sandbox ile ortaklık yapıyor.

İkinci olarak, muhasebe firması KPMG, şirketin çalışanlarını ve müşterilerini metaverse aracılığıyla birbirine bağlamayı amaçlayan bir sanal “işbirliği merkezi” açacağını duyurdu. Şimdi metaverse sektöründe çeşitli eğitim ve işbirliği etkinliklerinin gerçekleşmesi gündemde. Şirket henüz bir platform seçmemiş gibi görünse de KPMG, şirketin Web3 ve kripto piyasasındaki fırsatları aramaya devam edeceğini belirtti.

Metaverse piyasanın geleceğine yönelik tahminler

Metaverse arazi satışları etrafındaki heyecan henüz sonlanmadı. Aynı zamanda, metaverse coin ve projeleri kurumsal yatırımcılardan kabul görmektedir. Çeşitli tahminler, metaverse piyasasının toplam değerini 2030 yılına kadar 8-13 trilyon dolar arasında sabitliyor. Uzmanlara göre, metaverse projeleri kurumsal olarak benimsenmeye devam ederse, birçok proje kripto yatırımcılarının gündemin kalmaya devam edecek.

Şimdi ne olacak? Analistler neler bekliyor?

Kripto para piyasası, oldukça kasvetli bir hafta sonundan kurtuluyor. Çoğu token, birkaç yılda görülmeyen pek çok seviyeyle birlikte yeni yıllık en düşük seviyelere geriledi. Buna göre, yatırımcıların bu piyasaya düşüş eğilimi göstermesi kolay. Bununla birlikte, bu metaverse bağlantılı tokenlerdeki bugünkü etkileyici artış, piyasanın hala iyi haberlerle fiyatlandırmaya istekli olduğunun bir işareti olabilir.

Bu üç metaverse coin için yatırımcılar, benimseme ve ortaklıkların nihayetinde nasıl çalıştığını izlemek isteyeceklerdir. Sağlam bir ekosistem inşa edilebilirse, metaverse piyasası trendlerde kalmaya devam edecek. Gerçekten de, bu coin’lerin geç performans göstermesine rağmen hızlıca trendlere yükseldiler. Ayrıca kripto dünyasında keşfetmeye değer sektör haline geldiler.

Fiyat analizi

Bugün metaverse coin piyasasında parlayan 3 proje oldu: Sandbox, Enjin Coin ve Decentraland. MANA, yazım sırasında son 24 saatlik kazancını %3 civarında tutuyor. Dün bir noktada çift haneli değer kazandı. SAND token’de benzer bir performans sergiledi. Şimdi son 24 saatte göre %8 yeşilde işlem görüyor. Son olarak SAND, %3’ün yükselerek listede ilk sıralarda yer aldı. Ancak buna rağmen zirve fiyatlarından %90’dan fazla değer kaybetmiş durumdalar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir