Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$69.640
% 4.85
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 69.640
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

Daniel Cheung, Ethereum’un (ETH) Daha Fazla Düşebileceğini Söyledi

Ethereum’un en son düşüşü, kripto para birimi 1000 dolar eşiğinin altına gerilediğinde piyasadaki tüm yatırımcılar arasında korku yarattı. Bununla beraber bazı yatırımcılar ETH’nin henüz dibe vurmadığına ve piyasanın başka bir düşüşe hazır olması gerektiğine inanıyor.

Pangea Fund’ın kurucu ortağı Daniel Cheung, Temmuz veya Ağustos’un kripto para birimi için en kötü aylar olabileceğine inanıyor. Fon yöneticisinin önerdiği gibi, dijital varlık endüstrisi enflasyon gibi makro eğilimleri takip ettiğinden piyasa şu anda “Makro ticaret” modunda.

Ethereum örneğinde, Nasdaq ile 0,8 korelasyonda işlem görüyor; bu, kripto para biriminin, Fed’in artan şahinliği göz önüne alındığında, önümüzdeki birkaç ay içinde iyileşmesi olası olmayan geleneksel piyasalardaki eğilimleri neredeyse “kör bir şekilde” takip ettiğini gösteriyor.

Cheung ayrıca, Ethereum’un büyük olasılıkla kaldıraçlı olacağını ve yatırımcıların piyasadaki hareketlerini neredeyse kopyalayan kripto para birimi aracılığıyla geleneksel piyasaya maruz kalabileceklerini de sözlerine ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir