Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$61.860
% 0.10
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 61.860
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

CZ: “CommEX’in Sahibi Değilim!”

binance cz

Binance CEO’su CZ X platformundan yaptığı paylaşımda, Binance’nin Rusya’dan çekilmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Dün yapılan açıklamaya göre Binance Rusya’daki işletmesinin tamamını CommEX‘e satmak için anlaşma imzaladığını duyurmuştu. Bu anlaşma ile birlikte Binance borsası Rusya’daki faaliyetlerini tamamen durdurdu. Binance yetkilileri daha önce yaptıkları açıklamalarda Rusya’nın kripto paralara tavrının yumuşamadığını ve Rusya’dan çekilebileceklerini söylemişlerdi. Dün yapılan duyuru ile birlikte Binance artık Rusya’da faaliyet göstermeyecek.

Binance CEO’su Changpeng Zhao salı günü X platformundan yaptığı açıklamada,” Sorunsuz bir geçiş sağlamak için her şey yapılacaktır. Tüm kullanıcı fonları güvende. Ayrıca: BNB sahipleri, CommEX üzerindeki işlem ücretlerinde %25 indirimden yararlanmaya devam edecekler” dedi.

Binance’nin Rusya’daki işletmesini CommEX‘e devretmesiyle ilgili Binance CEO’su CZ bugün X platformundan bazı sorulara yanıt niteliği taşıyacak bir paylaşım yaptı.

CZ yaptığı paylaşımda, “CommEX’te hiçbir hissem yok ve sahibi değilim. Ayrıca bazı Binance çalışanları CommEX’ katıldığını ve ilerleyen zamanlarda katılabileceğini, bu iyi bir gelişme” dedi.

Binance ve CommEX borsalarının kullanıcı ara yüzlerinin benzer olduğu ile ilgili sorulan soruya. CZ, ” Kullanıcıların sorunsuz bir deneyim yaşamasını sağlamak için bunu biz talep ettik” dedi.

CZ, “Kullanıcılar fonlarıyla birlikte göç ettikçe Binance ve CommEx arasında kripto transferleri olacak. Ayrıca, entegrasyonların test aşamasında eski işlemler de bulunuyor. Bu beklenen bir durumdur” dedi.

cz
Binance, gelir paylaşımı veya yeni şirketten hisse geri satın alma seçeneğinin olmadığını ve birkaç aylık bir geçiş dönemiyle Rusya’dan tamamen çıktığını doğruladı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir