Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.168
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.168
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Cyberconnect ve SEI Binance Borsasında Listelendi!

Cyberconnect ve SEI Binance Borsasında Listelendi!

CyberConnect (CYBER) ve Sei Network (SEI) dünyanın en büyük borsası Binance’de listelendi! İşte detaylar!

Kripto yatırımcıları için oldukça heyecanlı bir gün yaşandı. Geçtiğimiz günlerde SEI ve Cyber tokeni Lunchpool platformuna ekleyen Binance bugün saat 15:00’da çeşitli paritelerde yatırımcılar için işleme aştı.

Saat 15:00’da gerçekleşen listelenme anını Para Mühendisi canlı yayınımızda bizde sizlere aktardık. listelenme sonrası oluşan fiyat tahtası ise Cyber yatırımcılarını mutlu ederken SEI yatırımcıları oldukça büyük şakınlık yaşadı.

Gerek tesnet gerek launchpool sürecinde oldukça büyük ilgi toplayan SEI token listelenme sonrası beklenenden çok düşük bir fiyatlama yaşadı. SEI ile aynı anda listelenen Cyberconnect 17 dolara iğne atım 6 dolar seviyelerinde işlem görmeye başlarken SEI token beklentilerin oldukça altında kalarak 0.25 cent sevilerinde işlem gördü.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

SEI Büyük Tepki Aldı!

SEI, listelenme anına saatler kala topluğun merakla bekledi açıklamayı gerçekleştirdi. Uzun süredir airdrop beklentisi olan SEI yaptığı duyuru ile airdrop severlerden ve topluluğundan büyük tepki aldı. Listelenme sonrası oluşan düşük fiyatlama ve resmi X (Twitter) hesabından yapılan açıklama sonrası hayal kırıklığına uğrayan SEI topluluğu platformun resmi Discord kanalında tepkilerini dile getirdi.

Oluşan yoğun tepki sonrası Discord moderatörleri kanalda bulunan sohbet kanalını kullanıcılara engelledi.

İlginizi Çekebilir : SEI Airdrop Duyurusu Geldi!

Bir Çok Borsa SEI ve Cyber Tokeni Listeledi!

Binance listelenme anında dünyanın önde gelen bir çok borsasında da listeleme yaşandı. Bybit ve Kucoin gibi bilinen borsalar iki tokenide çeşitli paritelerde yatırımcılara sundu. Kripto borsası borsası Coinbase ise SEI tokeni listeleyeceğini duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version