Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.210
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.210
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SBF FTX Borsasının Binance’e Satılma Planını Anlattı!

SBF FTX Borsasının Binance’e Satılma Planını Anlattı! Kripto para borsası FTX’in iflasıyla ilgili mahkemede yapılan açıklamalara göre, şirketin CEO’su Sam Bankman-Fried, ABD yargısı karşısında ifadesini verdi. Bankman-Fried, işletmenin yanlışlıklarını kabul ederek, müşterilerini yanıltma iddialarını reddetse de, aynı zamanda FTX’in kuruluş günlerinde Binance tarafından satın alınması fikrinin gündemlerinde olduğunu dile getirdi.

Sam Bankman-Fried, FTX’i başlatırken asıl odak noktasının kaldıraçlı işlemlere yönelik olduğunu ve müşterilere büyük fırsatlar sunmayı amaçladığını belirtti. Özellikle marj ticaretine odaklanan bir platform olarak FTX’i konumlandırmayı planladığını ifade etti. Marj ticareti konusunda hizmet veren borsaların oldukça sınırlı olduğuna inanıyordu ve bu nedenle bu pazarda büyük bir potansiyel gördü.

Aynı zamanda, FTX’in dikkat çeken özelliklerinden birinin gelişmiş risk yönetim sistemi olduğunu da vurguladı. Bu nedenle, ifadesi sırasında Binance gibi bir borsanın FTX’i satın almayı düşünebileceğini ifade etti.

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), olayların yaşandığı dönemde FTX’i satın alma fikrini düşündüğünü açıklamıştı. Ancak kısa bir süre sonra bu düşünceden vazgeçti. Bankman-Fried, bu süreçte Binance’in FTX’i satın alma düşüncesinin öne çıktığını ve bu yönde adımlar attıklarını dile getirdi.

Dikkatinizi çekebilir: MEME Token Nedir? Binance Launchpool Projesi!

Ancak sonunda Binance, FTX’i satın almaktan vazgeçti. CEO Changpeng Zhao, “FTX ile ilgili sorunlar, bizim kontrolümüzün veya yardım etme yeteneğimizin ötesindeydi” açıklamasında bulunmuştu.

Yine de Binance, FTX’i erken bir aşamada satın almaktan kaçındı. Bankman-Fried, bunun yerine kendi platformlarını geliştirmek için bir iç Binance ekibi kullandıklarını açıkladı.

Bankman-Fried, mahkemede FTX’in yerel tokenı FTT ile ilgili sorulara cevap verirken, Binance’in BNB tokeninin FTX için esin kaynağı olduğunu belirtti. Ayrıca, Binance’in FTX’e başlangıç finansmanı olarak 80 milyon dolarlık değeri BNB tokeni üzerinden sağladığını açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version