Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.201
% 0.08
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.201
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında konuşuyor

“Yarın, 3 Kasım 2022. Yani iktidara gelişimizin müjdecisi olan 3 Kasım 2002 seçimlerinin 20. yıl dönümü. Aziz milletimizin takdir ve teveccühü ile 3 Kasım 2002’de başlayan hizmet yolculuğumuzda 20 yıllık kesintisiz iktidarla bir rekora daha imza atıyoruz.

Girdiğimiz 15 seçimin tamamında, demokrasi ve kalkınma yolculuğumuzun her adımında bizlerden desteğini ve hayır duasını eksik etmeyen necip milletimize teşekkür ediyoruz.

Türkiye’nin büyümesi, gelişmesi, güçlenmesi, milletimizin hak ettiği hizmetlere kavuşması için partimiz çatısı altında farklı kademelerde görev yapmış tüm yol ve dava arkadaşlarımızdan Allah razı olsun diyorum.

Vatan topraklarının her karışında eserlerimiz var. Milletimizin 85 milyon ferdinin tamamının hayatına dokunan, hayat kalitesini yükselten, umudunu besleyen hizmetlerimiz var. Sadece sınırlarımız içinde değil, Balkanlar’dan Afrika’ya, Orta Asya’dan Latin Amerika’ya, iz bırakan çalışmalar yaptık. Geride bıraktığımız 20 yılda, bizden önceki 80 senede yapılan hizmetlerin katbekat fazlasını ülkemize kazandırdık.

Birileri sürekli engellemenin peşinde koşarken biz eğitim, sağlık, adalet, emniyet, ulaşım, enerji, spor tesisleri, bütün bu alanları güçlendirdik. Yollar, konutlar, havalimanları inşa ettik. Fakir fukaraya biz sahip çıktık. Savunma sanayimizi dışa bağımlılıktan kurtardık. Ülkemizi pek çok yenilikle tanıştırdık. Asrın projeleriyle tarihe adımızı yazdırdık. Yatırımlarla birlikte, hak ve özgürlüklerde de Türkiye’yi dünyanın parmakla gösterilen ülkelerinden biri haline getirdik.

Milli iradenin üzerinde yıllardır duran ne varsa, gerektiğinde canımız pahasına mücadele ettik ve onları tehdit olmaktan çıkardık.

Ülkemize 20 yıldır kazandırdıklarımızı teker teker anlatmaya kalksak, günler hatta haftalar yetmez.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir