Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Sosyal konut projesinde %25 peşin ödeme indirimi yapılacak

ABD’de Türkevi ziyareti sonrası basının sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesinde %25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlattıklarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 Eylül’de açıklanan sosyal konut projesine 5 milyona yakın başvuru yapıldığını belirterek bu proje ile kira ve konut fiyatlarının düşeceğinden emin olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı kampanya koşulları:

  • TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlar için %25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatılacak.
  • Borcun tamamını kapatamayacak olanlar ise bakiyesinin %25’inden az olmamak şartıyla, yapabildikleri kadar ödemeye %25 indirim alabilecek.
  • Bu kampanyadan, geri ödeme taksitleri 2021 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve işyeri alıcıları faydalanabilecek.
  • Kampanya 22 Eylül (bugün) başlayacak ve 19 Ekim tarihine kadar sürecek.

Rus ödeme sistemi Mir hakkında da açıklama yapan Cumhurbaşkanı, yaptırımların ülkeler arası dostluğa yakışmadığını, ancak alternatifler üzerine görüşmeler yapıldığını ve Cuma günü bu konu üzerine toplantı yapılacağını ifade etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Genel’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir