Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.155
% 6.01
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.155
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Cryptocom Güney Kore Operasyonunu Başlatıyor

cryptocom güney kore

Cryptocom, bu ayın sonuna kadar yerel pazara girişini işaret ederek Güney Kore‘de dijital varlık ticaret platformunu tanıtmaya hazırlanıyor. Bu girişim, yerel borsa OK-BIT’in 2022 yılında Cryptocom tarafından satın alınmasının ardından geldi.

Salı günü duyurulan Cryptocom’un perakende ticaret hizmetlerinin Güney Koreli kitleyi hedefleyerek 29 Nisan’da başlaması planlanıyor. Platform OK-BIT’in yerini alacak ve yerel makamlar tarafından belirlenen titiz düzenleyici çerçeveye uymaya hazırlanıyor.

Cryptocom’un Başkanı ve Operasyon Direktörü Eric Anziani, Güney Kore’nin ticari genişlemelerindeki önemini vurgulayarak lansmanla ilgili heyecanını dile getirdi. Güney Kore pazarında kripto para birimine olan güçlü tüketici ilgisinin altını çizdi.

Cryptocom Uygulaması olarak adlandırılan yeni Cryptocom platformu, perakende kullanıcılara hitap edecek ve hem kripto para birimleri hem de değiştirilebilir olmayan belirteçler (NFT’ler) ticareti yapmalarını sağlayacak. Ancak, Güney Kore kurumlarının doğrudan kripto yatırımlarını engelleyen düzenlemeler nedeniyle kurumsal müşterilere hizmet verilmeyecek.

Güney Kore’nin düzenleyici ortamı, kara para aklama ve piyasa manipülasyonu risklerini azaltmayı amaçlayan fiat-kripto ticaretini kolaylaştırmak için kripto borsalarının banka ortaklıkları kurmasını zorunlu kılıyor. OK-BIT ve banka ortaklığı olmayan benzer borsalar kriptodan kriptoya ticaretle sınırlıyken, Cryptocom kapsamlı bir ticaret deneyimi sunmak için sonunda böyle bir ortaklığı güvence altına almayı hedefliyor.

Güney Kore haber ajansı News1 tarafından bildirildiği üzere, Cryptocom’un ilk hizmetleri kriptodan kriptoya borsalara odaklanacak ve tekliflerini genişletmek için yerel bir banka ortaklığını sürdürmeyi planlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir