Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.589
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.589
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Cosmos (ATOM) Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Cosmos (ATOM) Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Cosmos (ATOM) tarafından grafik oluşumu, piyasadaki trendleri, işlem hacmini ve olası gelecek hamleleri değerlendiriyoruz.

Cosmos (ATOM) grafiğinde bir alçalan kanal oluşumu var. Anlık olarak üst bandı test etse bile, Atom bu seviyeden redd yiyerek düşüş yaşamaya devam ediyor. Üst bandın Atom için önemli bir direnç noktası olduğunu belirtmek gerekir. Eğer bu seviyeyi aşmayı başarırsa ve üstünde kapanışlar gerçekleşirse, 27 dolar seviyesindeki order bloka kadar yükselişini sürdürebilir.

Eğer bu seviyeden red yerse ve düşüşü devam ettirirse, tekrar alt banda doğru geri çekilme görebiliriz. Ancak geri çekilme sırasında işlem yaparken alt bandı hedeflemek riskli olabilir çünkü bazen düşüşler kısa kalabilir ve tekrar yükseliş devam edebilir.

Cosmos (ATOM), blockchain projelerinin birbirleriyle iletişim kurmasını sağlamak için tasarlanmış bir platform ve bir kripto para birimidir. Cosmos, farklı blockchain’ler arasında etkileşimi ve veri paylaşımını kolaylaştıran bir ağ yapısı sunar. Bu, farklı blokchain’lerin birbirleriyle iletişim kurmasına, varlık transferlerini gerçekleştirmesine ve birlikte çalışabilmesine olanak tanır.

Daha Fazla Bilgi İçin SHIB Coin Nedir? Yazımızı Okuyabilirsiniz!

Cosmos (ATOM)

 

Cosmos (ATOM) için MACD göstergesini incelediğimizde, hafif bir düşüş işareti olduğunu görebiliriz. Ancak bu, henüz tam anlamıyla doğru bir sinyal değil çünkü kapanmamış mumlar analize dahil edilmez. Bu nedenle, günlük mum kapanışı gerçekleşmeden önce MACD tarafındaki durum pozitif olarak kalabilir.

Cosmos (ATOM) için MACD göstergesi
Cosmos (ATOM) için MACD göstergesi

ATOM’da RSI göstergesiyle ilgili durum biraz olumsuz görünüyor. RSI, aşırı satım bölgesinin üst sınırı olan 70 seviyesini iki kez reddetti ve şu anda orta çizgiyi aşağı yönlü kırmak üzere. Eğer günlük mum bu şekilde kapanırsa, düşüşün devam etme ihtimali olabilir.

Cosmos (ATOM) için RSI göstergesi
Cosmos (ATOM) için RSI göstergesi

Cosmos (ATOM) Piyasa Verileri

– Piyasa Değeri: $4,122,098,019 (#20 sırada)

– Günlük Hacim: $777,334,040 (#17 sırada, %238.42 artış)

– Günlük Hacim/Piyasa Değeri (24s): %15.20

– Dolaşımdaki Arz: 378,751,467 ATOM

– Toplam Arz: 378,751,467 ATOM

– Tamamen Sular Altında Piyasa Değeri: $4,113,153,201

Cosmos (ATOM) Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Cosmos (ATOM) Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir