Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.202
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.202
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Com2uS, Oasys Blockchain ile İşbirliğini Duyurdu

Güney Koreli oyun yayıncısı Com2uS Pazartesi günü yaptığı açıklamada Oasys blockchain projesiyle işbirliğini duyurdu.

Ortaklığın, oyun şirketinin Japon pazarına genişlemesi için web3 oyun altyapısını geliştirmesi bekleniyor.

Oasys, bundan önce SoftBank, Sega ve Ubisoft ile çalışmış olan oyun merkezli bir blockchain ağıdır.

Ağın çekirdek ekibi, Japonya’daki yerel düzenlemelere uygun yeni bir katman 2 ağı kurmak için Com2uS ve onun blockchain yan kuruluşu XPLA’ya teknik destek sunacak.

Com2uS’un “küresel olarak tanınan” IP’lere dayalı olarak Japonya’da iki Web3 oyunu piyasaya sürmeyi planladığını ekleyen XPLA Takım Lideri Paul Kim, “Oasys ile ortaklık halinde, XPLA dünyanın üçüncü büyük oyun pazarı olan Japonya’ya önemli bir adım atacak” dedi.

Yapılan bu işbirliğiyle beraber, Seul merkezli oyun geliştiricisinin aynı zamanda ‘Summoners War: Chronicle’ ve ‘The Walking Dead: All Stars’ gibi temel oyun serilerini de Oasys ağına dahil etmesi bekleniyor.

Com2uS Kimdir?

Com2uS, 1998 yılında kurulmuş bir Güney Koreli mobil ve çevrimiçi oyun geliştirme/yayıncılık şirketidir. Com2uS, Android, iOS ve diğer platformlar için oyunlar geliştirir. Şirketin kurumsal ofisleri Amerika Birleşik Devletleri, Kore, Japonya ve Çin’de bulunmaktadır. 2007 yılında Com2uS, KOSDAQ’ta listelendi.

1998 yılında kurulan Com2uS’un Pazartesi günü Asya’daki piyasa değeri 605 milyar Kore wonunun (454 milyon dolar) üzerinde olduğu hesaplandı.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir