Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.291
% 4.02
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.291
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

“Çok Dikkat Edin” Diyen Altın Analisti, Haftalık Tahmin Yaptı!

Altın piyasaları, hafta boyunca 20 dolar derinliğe uzanan önemli bir destek seviyesinden yükseldi. Ons altın piyasaları yükselişle, 1.955 dolarla kapatırken gram altının değeri 933 lira seviyelerinde haftayı kapattı. Peki, önümüzdeki hafta için neler bekleniyor? İşte altın analisti Christopher Lewis’in yorumları…

Altının fiyatı toparlanmaya devam edebilecek mi? İşte analistin görüşleri

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere altın piyasaları, önemli bir destek alanı başlatan bir alan olan 1.920 dolar seviyesinden hafta boyunca önemli ölçüde sıçradı. Lewis, “1880 dolar seviyesi bu destek seviyesinin en alt seviyesi ve hepsinin üzerinde kalabildiğimiz sürece altının çift tepeyi çıkarmaya çalışmakta şansı olduğuna inanıyorum,” ifadelerini kullandı ve şunları ekledi:

Tabii ki, bunun gerçekleşmesi için önemli miktarda ivme ve çaba gerekecek, ancak temel zemin kesinlikle altının toparlanmaya devam edebileceğini gösteriyor. Bunu akılda tutarak, büyük, yuvarlanmış, psikolojik olarak önemli bir rakam olduğu için 2.000 dolar seviyesine çok dikkat edilmesi gerektiğine inanıyorum.

Altın için teknik analiz neler gösteriyor?

Analiste göre daha küçük pozisyonlarla oynamadığınız sürece bu piyasada uzun vadede oynamak zor olacak, ancak zaman geçtikçe inşa edebilirsiniz. Lewis, “Sonuç olarak, bu çok gürültülü olacağını ve siyasi olaylar ve tahvil piyasası tarafından etrafa savrulmaya devam edeceğini düşündüğüm bir piyasa, ancak şu anki durumla birlikte yine de yukarı yönlü hareket ediyor,” ifadelerini kullanıyor. Uzman, “Ne olursa olsun, önemli miktarda sabır gerektirecektir, bu nedenle çok fazla volatilite sürecinden geçmeye istekli olmanız gerekebileceğinin farkında olmanız gerekir,” ifadelerini de ekleyerek volatilite uyarısı yapıyor.

Peki, teknik analizler neleri gösteriyor? Lewis’ın analizine göre fiyatlarda 1.880 dolar seviyesinin altına düşersek, 50 Haftalık EMA’ya bakmamız mümkün. Bu, 1.831 dolar seviyesine, aşağı yönlü bir hareket olurdu. Ancak analiste göre göstergenin daha yüksek bir şekilde kıvrıldığını belirtmekte fayda var, bu nedenle piyasaya, piyasaya değerine dayalı olarak gelen alıcılar olduğunu gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir