Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.991
% 2.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.991
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

CoinW Borsası Nedir? Nasıl Kayıt Olunur?

coinw

CoinW borsası, 2017 yılında kurulmuş ve 700′ den fazla kripto para bulunduran Dubai merkezli bir kripto ticaret borsasıdır. Borsa spot ticaret, futures ve diğer işlemleri ile yaklaşık 8 milyon kullanıcıya sahiptir. Ayrıca CoinW MSB, MAS, SVGFSA gibi birçok finansal lisansa sahiptir ve birçok ülkede kabul görülmüştür. Bunların yanı sıra kurucuları arasında Alibaba, Oracle, Google eski çalışanları bulunmaktadır.

İlginizi çekebilir: Toobit Borsası Nedir? Nasıl Kullanılır?

Dünya genelindeki borsalar arasında 8. sırada yer alan borsa CoinmarketCap’ e göre de vadeli işlemlerde dünyada 15. sırada yer almaktadır. Borsanın açıkladığı verilere göre 24 saatlik işlem hacmi 727 milyon dolar ve toplam varlıklar 211 milyon dolar değerindedir.

CWT Token

CoinW borsasının tokeni olan CoinW Token (CWT) 25.000.000 adet maksimum arza sahiptir. Güncel olarak 0,10 dolardan işlem görmektedir.

CoinW Nasıl Kayıt Olunur?

  • İlk olarak buradan CoinW web sitesine gidin. Daha sonra açılan sayfada sağ üstteki [Kayıt Ol] kısmına tıklayın. Borsaya komisyon indirimli bir şekilde kaydolmak isterseniz kayıt linkimiz ile kaydolabilirsiniz.

CoinW kayıt olma sayfası

  • Açılan pencere kayıt sayfasında telefon numarası ya da mail adresi ile kayıt olun. Ayrıca istenilen bilgileri eksiksiz şekilde doldurun.
  • Daha sonra kayıt tamamlanmış olacak. Kayıt olduktan sonra CoinW bize 1000 USDT vadeli işlem bonusu tahsis ediyor.CoinW kayıt
  • Borsadan daha iyi hizmet almak için [Kimlik Doğrulaması] yapmak gerekiyor. Bu yüzden sağ üstte bulunan profil kısmından bu işlemi yapın.

kimlik doğrulama

Borsa, kullanıcılarına birçok hizmetler sunmaktadır. Ayrıca vadeli işlemler için 200x‘e kadar kaldıra sunan tek borsa olması ile de öne çıkmaktadır. Çapraz ve izole marj seçenekleri ile de yatırımcıların iyice ilgisini çekmeyi başarmıştır.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir