Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.400
% 0.57
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.400
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

CoinShares, Valkyrie’nin Kripto ETF Birimini Satın Aldı!

Coinshares, Valkyrie Bitcoin, ETF haberleri

Avrupa merkezli dijital varlık yönetim firması CoinShares, Amerikalı meslektaşı Valkyrie Investments’ın borsa yatırım fonu (ETF) birimi Valkyrie Funds’ı, ABD’nin onayını bekleyen Valkyrie Bitcoin Fonu ile birlikte satın alma haklarına sahip olduğunu duyurdu.

17 Kasım’da yaptığı açıklamada, CoinShares bu hamlenin Amerika’ya doğru genişlemelerini hızlandırmaya yardımcı olacağını belirtti. Şirketin CEO’su Jean-Marie Mognetti, Valkyrie’nin alımının, şu anda bölünmüş olan küresel ETF pazarında fayda sağlama potansiyeli olduğunu dile getirdi.

Mognetti, “Avrupa’da kripto spot ETP’lerin 2015’ten bu yana kurulması ve ABD’de de benzeri bir gelişmenin yakında olabileceği düşüncesi, mükemmel bir örnektir” dedi. “Piyasa gelişimindeki bu dengesizlik, hem zorluklar hem de önemli fırsatlar sunuyor.”


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


CoinShares’ın bu hamlesi, potansiyel bir ABD genişlemesini planlama adımlarının bir parçası olabilir ve aynı zamanda küresel kripto pazarından daha fazla fayda sağlama hedefini desteklemektedir.

Bu opsiyonun kullanılabilirliği 31 Mart 2024’e kadar sürecektir. CoinShares Opsiyonun tamamlanması sürecinde, Valkyrie Funds bağımsız bir şirket olarak işlerine devam edecek. Ayrıca, iki kripto odaklı firma, CoinShares markasının isminin gelecek S-1 dosyalarında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na sunulması için bir marka lisanslama anlaşması yaptılar – bu, şirketlerin halka açılma sürecinde düzenleyicilere menkul kıymet tekliflerini kaydetmek için gereklidir.

CoinShares’in bu hareketi, Valkyrie Funds’ı satın almaya yönelik potansiyel hakkın yanı sıra onunla olan ilişkisini daha da derinleştirecektir. Aynı zamanda, CoinShares’in ABD’de genişleme planlarının ve artan kripto pazarındaki faaliyetlerini genişletme çabalarının önemli bir parçasıdır.


İlginizi Çekebilir: Coin Mühendisi CEO’su Mert Özsarp’ın SİM Kartı Hacklendi! Borsa Hesapları Tehlikede!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir