Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.072
% 3.36
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.072
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Coinmuhendisi-Get Kicks AMA Özeti

Get Kicks

Coinmuhendisi-Get Kicks AMA Özeti

15 Ekim 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak  AMA etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz Get Kicks proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak kendisini tanıtmasını istediğimiz Get Kicks yetkilisi şunları aktardı.

Tabii ki benim adım Pete. GetKicks’te CBO’yum!

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak Get Kicks proje yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde:

S1: Siz çocuklar GetKicks fikrini nasıl buldunuz?

C1: GetKicks, kurucuların kripto içindeki deneyimlerinden ve sınırlı / özel spor ayakkabılara olan sevgisinden başladı. Ekip, Nike ID gibi kendi spor ayakkabınızı yaratma olanaklarına sahip sınırlı sayıda bir NFT projesi başlatmak istedi.

NFT’lerle bir proje yaratma ve hatta daha sonraki bir stadyumda gerçek ayakkabılar yaratma arzusuyla.

Geliştirme döneminde, kazanma eğilimi ortaya çıktı. Proje kazanmak için yaratıcılığımızı, yön kazanmak için bir hamle ile birleştirmek için mükemmel bir fırsat gördük.

S2: Get Kicks’in StepN gibi diğer tüm Move-2-Earn uygulamalarından farkı nedir?

C2: GetKicks, kazanmak için hamleleri birleştiren ilk M2E projesidir, ancak aynı zamanda NFT koleksiyonuna çok fazla vurgu yapar. Bununla birlikte, sadece M2E yönü için içinde bulunanlara hitap etmeyi değil, aynı zamanda Kick’lerimizi (aka sneakerheads) sevenlere de hitap etmeyi amaçlıyoruz. Orada en hasta 3D ayakkabıları yaratmak için birinci sınıf tasarımcılarla çalışıyoruz.

Dahası, ana USP’miz, diğer tüm token modellerinden büyük ölçüde farklı olan Çift Deflasyonist Token Modelimizdir. Bu model, bugünlerde birçok projenin eksik olduğu projenin sürdürülebilirliğini artırmak için tanıtıldı.

S3: GetKicks ekosistemindeki $KICKS belirteçlerin faydası nedir?

C3: İyi soru!

$KICKS belirteci aşağıdaki yardımcı programlara sahiptir:

– GetKicks NFT pazarında işlem ücreti, bu ücretin bir kısmı yakılır.

– Kick NFT’leri cüzdanınızda tutarak artırılabilen $KICKS APY için Staking $KICKS.
– $KICKS diğer oyunculara ödünç vererek $KICKS kazanmak.

– Belirli yükseltmeler için ödeme yapmak ve NFT basımını (oyun içi) tekmelemek için $KICKS kullanma.

-$LACE harcayarak $KICKS kazançlarınızı artırın

S4: Listeleme tarihinden sonra mevcut yutturmaca momentumunuzu nasıl koruyacaksınız?

C4: Her şeyden önce, GetKicks ailesine her gün aldığımız inanılmaz destek için teşekkür etmek istiyoruz.

Listemizden günler önce aldığımız mevcut yutturmaca ve ivme çılgınca. Ancak soruyla ilgili olarak, GetKicks, NFT düşüşlerine katılmak için birkaç A katmanı markasıyla işbirliği yapmayı hedefliyor.

Tıpkı Supreme olarak markalar gibi, sınırlı bir statüyü korumak ve yalnızca vizyonumuza ve misyonumuza uyan markalarla çalışmak istiyoruz.

Bu sınırlı düşüşü yaparak aylık yutturmaca sürdürüyoruz ve ayrıca topluluğumuzu yeni bir markayla ve diğer markaların topluluğunun bize katılmasını sağlıyoruz!

S5: İlk Kick NFT’lerin ne zaman düşürülmesini bekleyebiliriz ve birisi nasıl bir tane edinebilir?

C5: INO’muzu (ilk NFT teklifi) Ekim ayının sonunda, yani listemizden sonra barındırmayı hedefliyoruz.

Bir genesis Kick NFT elde etmek için, ya beyaz listeye girmeniz ya da ilk gelen, ilk servis edilen turda bir tane alacak kadar şanslı olmanız gerekir.

Beyaz listeye alınmak için, Discord sunucumuzda veya devam eden veya yaklaşan parıltılı kampanyalardan birinde barındırılan çeşitli meydan okumalara katılabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için Twitter’ımıza göz attığınızdan emin olun!

 

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve Get Kicks yetkilisi tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve Get Kicks yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.

 

TWITTER SORULARI

S1: Diğer M2E projelerine karşı katil özelliğiniz nedir? çünkü birçoğu token lansmanından 2-3 ay sonra ölüyor (@saldirayrasta)

C1: Daha önce kısmen de belirtildiği gibi, ana özelliklerimiz şunlardır:
Daha sürdürülebilir bir oyun ekosistemi için gerçek fayda (M2E) ve Çift deflasyonist tokenomik ile benzersiz, toplanabilir 3D Kick NFT’ler!

S2: KICKS jetonunun hangi borsalarda listelenmesini istersiniz? Listelemek için yaptığınız çalışmalar nelerdir? (@batuhancoi)

C2: Kucoin, Gate, MEXC ve belki başka bir borsada 👀 listeleyeceğiz

Şu anda borsalarımızla devam eden bazı parıltılarımız var, isterseniz bunlara katılabilir ve NFT’ler, jetonlar veya USDT kazanma şansı yakalayabilirsiniz!

S3: Arka plan modunda, oyuncular pasif gelir elde edebilirler, bu çok güzel, ancak bu geliri elde etmek için hangi ayakkabılara ihtiyacımız olmalı ve hilekarları önlemek için hangi önlemler alındı (@Bahadr5Berk)

C3: Her türlü Kick NFT ile kazanabilirsiniz. Arka plan modu, uygulamayı açmadan gün içinde attığınız adımları izlemek için sağlık verilerini kullanır.

Telefonlarınızın sağlık verilerini gerçekten aldatamazsınız ve kazanabileceğiniz adımların miktarını sınırlıyoruz.
S4: Oyun modlarının neler olduğunu açıklayabilir misiniz? 

C4:
GetKicks’in çeşitli oyun modları vardır. Her şeyden önce, bir oyuncunun kendi başına hareket etmesini ve kazanmasını sağlayan Solo modu vardır.

İkincisi, arkadaşlarınızla birlikte hareket edebileceğiniz ve birlikte kazanabileceğiniz Kulüp modu var.
Ayrıca arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz ve birbirinize karşı bahis oynayabileceğiniz PvP modumuz da var.
Son olarak, insanların farklı ödüller için birbirleriyle rekabet edebilecekleri turnuvalar olacak.
Tüm bu oyun modları, uygulamanın tam sürümü yayınlandıktan sonra zaman içinde tanıtılacak / eklenecektir.
S5: GetKicks ekosistemindeki işlem ücretlerinden bahseder misiniz? Hangi faaliyetlerden ne kadar vergi alınır? Bu vergiler nerede kullanılacak? 

C5: Kesin ücretler henüz kesin değildir, ancak ön ücretler teknik incelememizde bulunabilir: https://docs.getkicks.io/Ayrıca Türk telgraf kanalımıza katıldığınızdan emin olun: https://t.me/GetKicks_TR

 

TELEGRAM SORULARI

S1: #GetKicks’in en büyük rakibi kim? Gelecekte #GetKicks’in rakibinizi yenmek veya onlarla işbirliği yapmak için bir planı var mı? Bunun #GetKicks için ileriye doğru büyük bir adım olacağını düşünüyorum.

C1: Şahsen StepN, Step uygulaması ve Amazy’nin M2E alanındaki en büyük rakiplerimiz olduğunu düşünüyorum. Ancak, daha önce de söylediğimiz gibi, GetKicks’i bir sonraki seviyeye taşıması gerektiğini düşündüğümüz oldukça farklı bir odak ve token ekonomimiz var.

S2: İlk NFT’lerimizi nasıl alabiliriz, ilk ayakkabı almak için gereksinimler nelerdir ve ayrıca bunlar özelleştirilebilir mi? @ataberk_d2

C2: Topluluğumuza aktif olarak katılarak WL noktası elde edebilirsiniz. İlk damlamız için (ücretsiz) bir nane noktası almanızı sağlayacak çeşitli zorluklarımız var.

S3: #KICKS’i başlatmak için ilk #motivasyonunuz neydi? Siz ve #KICKS yönetim ekibi ne kadar ciddisiniz?

C3: GetKicks, Nike ID tarafından başlatılan bir konsept yaratmak için motivasyondu.

Bunun yanı sıra spor ayakkabıya olan sevgimizi yeni M2E mekanizmasıyla birleştirdik. Ekip% 110 kendini projeye adamıştır ve topluluğumuzun 🚀 sevgisiyle motive oluyoruz.

S4: Bize 3D tasarımcı ekibinizden bahseder misiniz? Bu ekibin başında kim var ve ne tür işler yapmayı planlıyorlar? @Musa_cyd007

C4: Kick NFT’lerimizi tasarlamak için büyük moda ve spor ayakkabı markalarından birkaç tasarımcıyı işe aldık. Şu anda tüm yuvarlak ve koşucuları piyasaya sürdük ve yakında daha fazlası piyasaya sürülecek. Ayrıca, benzersiz koleksiyonlar oluşturmak için diğer markalarla da işbirliği yapacağız o Kick NFT’ler

S5: GetKick oyununda oyuncuların işini kolaylaştırmak için ne tür bir ödeme uyguluyorsunuz? Oynarken Metamask & Wallet Connect’e bağlanma seçeneği olacak mı? Proje ile geliştirmek istediğiniz oyun deneyiminden “beklentilerinizi” anlatabilir misiniz?

C5: Web3auth aracılığıyla bir saklama cüzdanı entegre ettik. Kullanıcılar Google hesaplarıyla giriş yapabilir ve ardından hemen uygulama içinde bir cüzdan oluşturabilirler. Bu cüzdan daha sonra özel anahtarınız aracılığıyla meta maskenize veya güven cüzdanınıza aktarılabilir. Böylece herkes için kullanımı ve kurulumu kolaydır!

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir