Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.700
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.700
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

CoinMarketCap, İlk CMC Kripto Ödüllerini Düzenliyor!

CoinMarketCap

Kripto para piyasasının önde gelen bilgi platformu CoinMarketCap, sektördeki başarıları ve yenilikleri onurlandırmak için CMC Kripto Ödülleri’ni başlattığını duyurdu.

Tören 21 Şubat – 6 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek ve kazananlar etkinliğin son gününde açıklanacak. Seçici kurul, CoinMarketCap verilerine, uzman panellerinin değerlendirmelerine ve halkın oylarına dayanarak karar verecek.

CoinMarketCap CEO’su Rush Luton ödül töreni hakkında şunları söyledi:

“Hedefimiz, CMC Kripto Ödülleri’ni Kripto ve Web3 alanının en saygın yıllık kutlaması haline getirmek. Bunu, tüm sektörü bir araya getirmek ve ileriye taşıyan insanları ve projeleri eğlenceli bir şekilde kutlamak için bir fırsat olarak görün. Tıpkı Kripto Dünyasının Oscarları gibi!”

Ödüller, kripto alanındaki sekiz farklı kategoride verilecek:

  • Yılın Kriptosu: Bu ödül, sektörde çığır açan yenilikler ve kalıcı etki yaratan projelere verilecek. Adaylar: Ripple, Solana, Chainlink, Ethereum ve Toncoin.
  • Yılın Kripto Lideri: Bu ödül, sektörde korku, belirsizlik ve şüphe (FUD) ile mücadele eden, teknolojik gelişmeleri, benimsenmeyi ve düzenleyici ilerlemeyi dünya çapında teşvik eden vizyonerleri onurlandıracak. Adaylar: Changpeng Zhao (Binance), Brian Armstrong (Coinbase), Ryan Selkis (Messari), Vitalik Buterin (Ethereum), Julia Leung (Hong Kong SFC).
  • Yılın Meme Coin’i: Bu ödül, sektörde mizah ve topluluk katılımını öne çıkaran projelere verilecek. Adaylar: Pepe, Milady, Memecoin, Bonk ve Ordinals.
  • En Yenilikçi DeFi Ödülü: Bu ödül, DeFi ekosistemine benzersiz katkı sağlayan protokollere verilecek. Adaylar: Uniswap, Unibot, EigenLayer, MakerDAO ve Friend.Tech.
  • En Yenilikçi L1, L2, Zincir Arası Proje Ödülü: Bu ödül, ölçeklenebilirlik, güvenlik ve zincir arası iş birliği alanlarında önemli gelişmeler gösteren ağlara verilecek. Adaylar: Arbitrum, Aptos, Axelar, ZKSync ve Celestia.
  • Yılın Sosyal Medya Etkileşimcisi: Bu ödül, kripto söylemini zenginleştiren ve topluluğu ileriye taşıyan sosyal medya figürlerini onurlandıracak. Adaylar: Lookonchain, ZachXBT, CryptosRUs, Wendy O ve The DeFi Edge.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir