Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.502
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.502
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase SEC Davası: Bloomberg Analisti %70 Reddedilme Olasılığı Gördü!

Bloomberg analisti Elliott Stein, Coinbase’in SEC davasında tamamen reddedilme şansının %70 olduğunu belirtti. Mahkeme öncesi güveni sarsılan Stein, Coinbase’in belirli SEC iddialarına karşı başarılı itiraz yapabileceğini ancak duruşmanın ardından tamamen reddedilme olasılığının yüksek olduğunu düşündüğünü açıkladı.

İlginizi Çekebilir: Coinbase International, 3 Önemli Altcoini Vadeli İşlemlere Ekliyor!

SEC’in Coinbase’e yönelik iddiaları arasında müşterilerin varlıklarını stake ederek ödüller kazanması ve yatırım sözleşmelerinin teklif ve satışını yapması bulunuyor. Stein, Coinbase’in SEC’e daha kesin bir “yatırım sözleşmesi” tanımı sunduğunu ve bu tanımın önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Davanın sonucu, kripto topluluğu ve sektör için büyük bir belirsizlik kaynağı olarak duruyor. Coinbase’in SEC davası, kripto borsalarının düzenleyici çerçevedeki konumunu etkileyebilir, mahkeme kararı ise endüstriye yön verecek önemli bir faktör olabilir.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir