Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.798
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.798
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase International, 3 Önemli Altcoini Vadeli İşlemlere Ekliyor!

Coinbase International, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak, vadeli işlemlerine TIA, INJ ve SEI adlı üç yeni kripto para ekleyerek toplam varlık sayısını 15’e çıkardı. Bu adım, platformun kullanıcılara daha geniş bir yatırım seçeneği sunma hedefine işaret ediyor.

İlginizi Çekebilir: BTC Harcayan SatoshiVM Nedir? Airdrop İhtimali !

INJ (Injective Protocol), TIA (Tia Token) ve SEI (Seigniorage Shares) token’ları, özellikle dikkat çeken performanslarıyla öne çıkıyor. INJ, geçen bir yılda %2100’lük bir artışla 35 dolara yükselirken, TIA %730’luk bir artışla 17.45 dolara çıktı. Son eklenen SEI ise %600’ün üzerinde değer kazanarak 0.68 dolardan işlem görüyor.

Coinbase International’ın vadeli işlemler bölümü, henüz yeni olmasına rağmen hızla büyüyor. Son verilere göre, platformun 24 saatlik işlem hacmi 165 milyon doları bulurken, toplam açık pozisyonlar 5 milyon 270 bin dolarlık bir büyüklüğe ulaştı.

Bu gelişmelerle birlikte, Coinbase International kullanıcıları, vadeli işlemler aracılığıyla bu yeni kripto paralara yatırım yapma şansına sahip olacaklar. Ancak, her zaman olduğu gibi yatırım öncesinde detaylı bir araştırma yapmak önemli.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir