Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.069
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.069
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase İkinci Kez Davaya Gidiyor!

Coinbase ikinci kez mahkemeye gidiyor. ABD merkezli kripto para ticaret platformu tahkim anlaşmazlığını yüksek mahkemeye taşıyor. Coinbase’in bu kararı ise kripto para dünyasında ses getirdi.

Coinbase Geri Adım Atmıyor

ABD merkezli kripto para alım satım platformu Coinbase, tahkim davasını ikinci kez ABD Yüksek Mahkemesi’ne taşıyarak anlaşmazlıkların çözümü konusundaki tutumunu ortaya koydu. Dava doğrudan kripto para birimini içermemesine rağmen, modern ticarette tahkimin öneminin altını çiziyor. Sonuç hem tüketicileri hem de işletmeleri etkileyecektir.

Anlaşmazlık, birden fazla sözleşme söz konusu olduğunda bir anlaşmazlığın tahkimi gerektirip gerektirmediğine hangi kuruluşun karar vermesi gerektiğinin belirlenmesi etrafında dönüyor. Coinbase, bu kararın alt mahkemeler yerine bir hakeme ait olması gerektiğini savunuyor. Bu yasal mücadeleler daha geniş kripto para birimi düzenleme sorunlarından ayrı olsa da, dijital varlıkları çevreleyen gelişen yasal ortamı göstermektedir. Yüksek Mahkeme gelecekte bu tür konuları ele alabilir, ancak şimdilik bu davalar alt mahkemelerde ilerliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir