Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.462
% 2.08
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.462
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Coinbase CEO’su Yatırımcılarına Açıklamalarda Bulundu

Brian Armstrong Coinabase

Popüler kripto platformu Coinbase Ceo’su Brian Armstrong, şirket yatırımcılarına önemli açıklamalarda bulundu.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, yatırımcılara yaptığı açıklamada, ABD’deki kripto para borsası Coinbase’in operasyonlarını ABD dışına taşıma gibi bir planı olmadığını ve uzun vadede ABD pazarına %100 bağlı olduğunu söyledi.

Armstrong, ABD’de hukukun üstünlüğünün hakim olduğunu ve ABD’nin kripto para işini doğru yapacağına dair gerçekten iyimser olduğunu belirtti. Bununla birlikte, Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu’nun öngörülemeyen yaptırımlarından endişe duyduğunu ve firma olarak SEC davası açabilecekleri bir konumda olduklarını belirtti.

Coinbase, dünya çapında 30 ülkedeki müşterilere açık olsa da, Armstrong’un açıklamaları, ABD pazarına odaklanmaya devam edecekleri şeklinde yorumlandı. Ayrıca, Avrupa Birliği’nin kapsamlı kripto mevzuatını kabul etmesi ve İngiltere, Washington ve diğer ülkelerdeki yasa tasarılarına değinmesi de dikkat çekti.

Coinbase’in açıklamaları, firmanın ilk çeyrekte gelirini %22 artırmayı başarması ve net gelir kaybını 475 milyon dolardan 79 milyon dolara düşürmesiyle geldi. Geçtiğimiz günlerde duyurusu gerçekleştiren ve firmanın uluslar arası kolu olan Coinbase International Exchange’in faaliyete geçmesiyle birlikte, bazı uzmanlar firmanın ABD’den kaçış yolu aradığını düşünmeye başlamıştı. Ancak Armstrong’un açıklamaları, firmanın ABD pazarına odaklanmaya devam edeceği şeklinde yorumlanarak bu spekülasyonları ön plana çıkardı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir