Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.229
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.229
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase Borsasından ABD’li Senatöre Yanıt!

Coinbase, Senatör, Düzenleme

Kripto para borsası Coinbase, Senatör Elizabeth Warren’ın eski hükümet yetkililerini işe alarak dijital varlıklara yönelik düzenlemeleri engellediği yönündeki iddialarını reddetti. Coinbase’in Baş Politika Sorumlusu Faryar Shirzad, yaptığı açıklamada, “Coinbase, düzenlemeleri baltalamıyor, aksine kripto sektöründeki düzenleyici tedbirleri savunuyor” dedi.

Dikkatinizi Çekebilir: Ripple XRP Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Shirzad, Warren’ın suçlamalarını “asılsız ve kasıtlı olarak yanlış beyan” olarak nitelendirdi. Coinbase’in hükümet personeli istihdamının, Amerika’daki kripto kullanıcılarının güvenliğini koruma amacını taşıdığını vurguladı.

Senatör Warren’ın mektubunda, Coinbase’in Küresel Danışma Konseyi’ne atıfta bulunarak, “Döner kapının kötüye kullanılması dehşet verici” dedi. Ancak Coinbase, konseyin genişlemesinin, ulusal güvenlik uzmanlarıyla daha kapsamlı bir girişimin parçası olduğunu savundu.

Coinbase’in düzenleyici konulardaki politikalarını güçlendirmeye yönelik çabalarının devam ettiği ve kripto sektöründeki mevzuat süreçlerine aktif katılımının sürdüğü belirtiliyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir