Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.816
% 2.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.816
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase, Bitcoin SV ’yi Tamamen Bırakıyor!

Coinbase, kullanıcılarına Bitcoin SV (BSV) varlıklarını 9 Ocak’a kadar platformdan çekmelerini ya da likidasyona uğramalarını söyledi. Coinbase, 2021 yılında BSV’yi borsasından kaldırmıştı. Şimdi ise token için desteği tamamen sonlandırıyor.

BSV, bitcoinin (BTC) saf “Satoshi’nin Vizyonu” versiyonu olduğu iddia edilen Craig Wright’ın kripto parasıdır. Token, haberin yayınlandığı sırada yüzde 1.74 düşüşle işlem görüyordu. Ancak token, piyasalarda ince işlem görüyor. Günlük işlem hacmi 29.5 milyon dolar ve piyasa değeri 945 milyon dolar.

İlginizi Çekebilir : Layer 2 (Katman 2) Nedir?

Diğer birçok kripto borsası da tokeni kaldırmıştı. Bazıları Craig Wright’ın davranışlarına, bazıları da 2021 yılında Bitcoin SV ’nin yaşadığı birden fazla yüzde 51 saldırısına tepki olarak bunu yapmıştı. Yüzde 51 saldırısı, kötü niyetli madencilerin bir blok zincirinin madencilik gücünün yarısından fazlasını ele geçirerek, ağın güvenliğini kendi daha uzun zincirleri lehine dürüst blokları geçersiz kılmak suretiyle baltaladıkları bir durumu ifade eder.

2019 yılında, Binance CEO’su Changpeng Zhao, Wright’ı bir sahtekar olarak nitelendirerek BSV’yi borsasından çıkarmıştı. “Gerçek Satoshi, bunu kanıtlamak için herhangi bir mesajı dijital olarak imzalayabilir. Bu onlar için nefes almak kadar basit. Ve bizim pub key’imiz var,” diye yazmıştı Zhao X’te.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir