Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.433
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.433
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Aptos, Güney Kore’nin En Büyük Operatörü İle Ortaklık Kurdu

Aptos, SK Telecom, APT coin, Aptos haberleri, Kripto haberleri

Güney Kore’nin en büyük mobil telefon operatörü olan SK Telecom, teknoloji sağlayıcısı Atomrigs Lab ile birlikte Aptos ile bir 3’lü ortaklık kurdu. Ortaklık, merkeziyetsiz uygulamalar ve kullanıcıların tercih ettiği ana ağlara daha iyi erişim sağlamayı hedeflemektedir. Bu işbirliği, “T cüzdanı” üzerinden gerçekleştirilecektir.

SK Telecom, geçen ay zincir üstü izleme şirketi CryptoQuant ile de bir anlaşma yaparak T cüzdanını başlatmıştı. Ayrıca, Ağustos ayında Polygon ile bir ortaklık kurarak Web3 ekosistemini genişletmeyi amaçladıklarını duyurmuştu.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


SK Telecom, bu yeni ortaklığın Ethereum ile bağlantılı olmayan ilk blok zinciri entegrasyonu olduğunu vurgulamıştır. Ayrıca, “Kullanıcılara Aptos’un dApp ekosisteminin tüm somut değerlerini sunmak istiyoruz. Web3 hizmetleri bundan sonra çok daha geniş bir kitleye ulaşacak” demiştir.

Ortaklığın duyurulmasının ardından Aptos (APT) tokeni yaklaşık %10 oranında yükselmiştir ve makalenin yazıldığı dakikalarda yaklaşık 7.4 dolar seviyesinde işlem görmektedir. Bu tür haberlerden anlık bir şekilde haber olmak için “Coin Mühendisi Haber” Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Binance, Ordinals (ORDI) Listeleyeceğini Duyurdu!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir